ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΟΣ Η ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ!

http://happycity-blog.blogspot.gr/2014/10/blog-post_17.html

H Ελένη Μενεγάκη περιμένει ακόμα την καταλληλη στιγμη που θα ανακοινωσει την εγκυμοσύνη της όμως μερικές φορές μια εικόνα ειναι χίλιες λέξεις.
 Στα περισσότερα πλάνα της χθεσινής εκπομπής προσπαθουσε να κρυψει την φουσκωμένη της κοιλια, όμως κάποιες φορές που ξενχνιοτανε (ή και οχι) μας άφηνε να την δουμε.

 Το περιοδικό You της προηγούμενης εβδομάδας ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της Μενεγάκη, και μάλιστα με δηλώσεις ανθρώπου από το περιβάλλον του γυναικολόγου της, Γ.Σ. Πώς αποφάσισε το περιοδικό να ανακοινώσει κάτι τόσο σημαντικό και ευαίσθητο θέμα για κάθε γυναίκα, ειδικά τη στιγμή που σύμφωνα με το ρεπορτάζ η Ελένη βρίσκεται μόλις στον 3ο μήνα της εγκυμοσύνης της; Η σύμβουλος έκδοσης του You, Τίνα Μεσσαροπούλου εξήγησε: «Δεν είναι μια είδηση που προκύπτει μόνο από τις φωτογραφίες που δείχνουν μια φουσκωμένη κοιλίτσα. Το ρεπορτάζ του You έχει ιατρικά επιβεβαιωμένη πηγή. Το γνωρίζαμε εδώ και 15 μέρες, έγινε εκτενές ρεπορτάζ, συλλέγοντας πληροφορίες και από το περιβάλλον του γυναικολόγου της Ελένης Μενεγάκη, Γ.Σ, αλλά και από το ευρύτερο περιβάλλον της, και όταν ήρθαν και οι φωτογραφίες μπήκαμε στη διαδικασία να το δημοσιεύσουμε».

1 σχόλιο:

  1. photoshop full...στη φώτο που τεντώνεται το είχα δει δεν φάνηκε έτσι..
    σ λιγο θα της βάλετε κοιλιά 9μηνών..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Facebook Twitter YouTube