ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ





Το πρώτο τραγούδι της Α.Βίσση που άκουσα θα πρέπει να ήταν το ''δώδεκα'' και το πρώτο βίντεο της που θυμάμαι ήταν το ''Είμαι πολύ καλά'', γιατί ήταν εντυπωσιακό και πρωτότυπο αλλά και ωραίο τραγούδι!!!
Στα μέσα της δεκαετίας του '90 η Βίσση ήταν ήδη κορυφαίο όνομα, με ακόμα σκούρα μαλλιά, ''σοβαρα'' ρούχα, την ίδια τρέλα, με περισσότερο αυθορμητισμό και θυμάμαι πως μου έδινε την εντύπωση πως θα μπορούσε να είναι η μάνα μου ή μαμά κάποιου φίλου μου!


Ώσπου κάνει το μεγάλο ''μπάμ'' και όοολα αλλάξουν, μαλλιά, στυλ, μακιγιάζ, διάθεση, έρωτες, έγινε πιο σέξυ, απεκτησε περισσότερη λάμψη, έναν αέρα ανανέωσης και επιτέλους μια τραγουδίστρια όπως αυτές που θαυμάζαμε στα βιντεο του εξωτερικού!

Έδωσε στον κόσμο αυτό που ήθελε, μια εγχώρια σταρ με δυνατότητες παγκόσμιας,όμως αυτή η υπερέκθεση έκανε κακό στην ίδια, κάτι που αργότερα κατάλαβε!
Κάνοντας μια παύση και μια διακοπή από την συνεργασία της με τον Καρβέλα επανήλθε ξαναγεννημένη από τις στάχτες της και με έναν από τους καλύτερους της δίσκους (''Απαγορευμένο''), με διαφορετικά και ωραία τραγούδια που έκαναν όλα την επιτυχία που τους άξιζε, κάτι που συνέβαινε και σε άλλους δίσκους της.

Δεν ξέρω αν ήταν λάθος της εταιρείας ή δικό της...
Τα τραγούδια που κυκλοφόρησαν μαζί με τον Καρβέλα αργότερα είναι τραγούδια που δεν της αξίζουν και μάλλον ελάχιστοι τα θυμούνται, όλοι κάνουν λάθη!
Οπως και να'χει έχει πει σπουδαία τραγούδια, έχει τρομερή φωνή, εντυπωσιακή εμφάνιση, παρουσιάζει προσεγμένες παραστάσεις και ξέρει τι θέλει!
Είναι από τις λίγες που σε μαγεύουν όταν την παρακολουθείς στις ζωντανές της εμφανίσεις και ποτέ δεν την ''χορταίνεις''!

 Η Βίσση είναι αυτή που έκανε την δική της σχολή στην νυχτερινή διασκέδαση και πάντα ήταν πιο μπροστά από τις άλλες ποπ ή λαικοποπ τραγουδίστριες, οι περισσότερες αντέγραψαν το στυλ των τραγουδιών της και την εμφάνιση της, το γυμνασμένο σώμα της,τα πάντα που έχουν να κάνουν μ'αυτήν, ενώ άλλες έκαναν καριέρα αντιγράφοντας την κραυγαλέα (βλ. Βάνδη) και κάνοντας την οποια καριέρα που χωρίς την Αννα δεν θα έφταναν τόσο ψηλά!

 Η Άννα έδωσε πιστεύω μια δόση από σόους του Λας Βέγκας και δεν έφτασε ποτέ στο σημείο να γίνει γελοία ή κιτς όπως άλλες ακόμα και στις υπερβολές της...
Αγαπάει το κοινό της και πάντα έδινε και δίνει ΟΤΙ καλύτερο για να περάσουν όλοι καλά, χωρίς προχειρότητα.
Τραγουδάει με την ψυχή της έχοντας  θεατρικότητα-ειδικά στις μπαλάντες-πάθος και λάμψη που σε κάνει να μην θέλεις να την ξεκολλήσεις τα μάτια σου από πάνω της!
Είτε αρέσει σε κάποιους είτε όχι η Βίσση είναι σταθερή αξία και το έχει αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια, έχει απίστευτο ρεπερτόριο, είναι χαρισματική,μοναδική!
Mε την Βίσση ερωτευτήκαμε, κλάψαμε, ονειρευτήκαμε, χορέψαμε και έχουμε να ζήσουμε πολλές στιγμές μαζί της!
Το αφιέρωμα αυτό είναι ευκαιρία να την γνωρίσουν καλύτερα οι νεότεροι, να την θυμηθουν όσοι την είχαν ξεχάσει και να την λατρέψουν ακόμα περισσότερο οι θαυμαστές της!

Η ΖΩΗ & Η ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΗΣ

Την Άννα Βίσση έφεραν στον κόσμο οι γονείς της, Νέστορας και Σοφούλα Βίσση στις 20 Δεκεμβρίου 1957 στην Κύπρο. και είναι η δεύτερη από τις τρεις κόρες τουςΟι άλλες δύο είναι η Λία(Ολυμπία) γεννημένη το 1955,και η Νίκη,γεννημένη το 1959.,.
Στα έξι της ξεκινάει τα μαθήματα πιάνου και χορού στο Εθνικό Ωδείο και στα δεκατρία, συμμετέχει σε διαγωνισμό τραγουδιού του τηλεοπτικού σταθμού ΡΙΚ και κερδίζει ενώ σύντομα ξεκινά συναυλίες με την αδερφή της, Λία, στο πιάνο.

Το 1973 ο Νέστορας έκλεισε το μαγαζί του στην Κύπρο και όλη η οικογένεια μετακόμισε στην Αθήνα.
Και η καριέρα ξεκινά!
Συναυλίες με τραγουδιστές όπως ο Γιώργος Νταλάρας, ο Τόλης Βοσκόπουλος,ο Γιάννης Πάριος,και η Χαρούλα Αλεξίου, εμφανίσεις σε μπουάτ....
Το 1973 υπογράφει το πρώτο συμβόλαιο της με την δισκογραφική εταιρία Minos, ενώ ήταν ακόμη μαθήτρια εξαταξίου Γυμνασίου.

Αμέσως ξεχωρίζει με τη συμμετοχή σε σπουδαίες δισκογραφικές δουλειές όπως τα «18 Λιανοτράγουδα της πικρής πατρίδας», τετράστιχα του υποψήφιου για Νόμπελ λογοτεχνίας Γιάννη Ρίτσου, μελοποιημένα από τον Μίκη Θεοδωράκη. Τέσσερα χρόνια μετά από την άφιξή της στην Αθήνα, το 1977, κερδίζει την πρωτιά στο Φεστιβάλ Τραγουδιού Θεσσαλονίκης με το τραγούδι  «Ας κάνουμε απόψε μιαν αρχή» του συμπατριώτη της Δώρου Γεωργιάδη και κυκλοφορεί τον πρώτο της δίσκο.

Τον Μάιο του 1983 παντρεύτηκε τον Νίκο Καρβέλα με κουμπάρο τον τότε πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Σπύρο Κυπριανού, στη Λάρνακα και τον ίδιο χρόνο γεννήθηκε η κόρη τους, Σοφία. Θα χωρίσουν το 1992, αλλά θα παραμείνουν φίλοι και συνεργάτες μια ζωή.
Μαζί με τον Καρβέλα ίδρυσαν της δικής τους δισκογραφική εταιρία, την CarVi, κάτι  που τους έφερε στα μαχαίρια με την EMI και τελικά τους οδηγεί επαγγελματικά στην CBS, που θα γινόταν στη συνέχεια η Sony.

 Το 1991 ανεβαίνει στο θέατρο «Αττικόν» η ροκ όπερα «Δαίμονες», σε μουσική Νίκου Καρβέλα, λιμπρέτο Σταύρου Σιδερά και πρόσθετους στίχους Ν. Καρβέλα.
 Η Άννα σε διπλό πρωταγωνιστικό ρόλο με συμπρωταγωνιστές τους Γιάννη Σαμσιάρη, Μπέσυ Μάλφα και Τζον Μοδινό, κάνει όλη την Ελλάδα να μιλάει πάλι γι αυτήν.
Τον Φεβρουάριο του 1996, κυκλοφόρησε το άλμπουμ Κλίμα Τροπικό, το οποίο έγινε τριπλά πλατινένιο ξεπερνώντας τα 100.000 αντίτυπα.

Το Φεβρουάριο του 1997 η Βίσση βραβεύτηκε τρεις φορές στα Μουσικά Βραβεία του περιοδικού Ποπ Κορν, στις κατηγορίες Καλύτερη Γυναίκα Τραγουδίστρια, Καλύτερη Ερμηνεία και Καλύτερο Ραδιοφωνικό Τραγούδι.Η επιτυχημένη πορεία συνεχίστηκε και με το επόμενο άλμπουμ Τραύμα που κυκλοφόρησε τον Απρίλιο του 1997. Το άλμπουμ μέσα στις 12 πρώτες ημέρες της κυκλοφορίας του έγινε χρυσό, ενώ μέχρι το τέλος του καλοκαιριού έγινε τρεις φορές πλατινένιο μέσα σε 6 μήνες μόνο με τις συνολικές πωλήσεις να ξεπερνούν τα 170.000 αντίτυπα. 
  To Τραύμα κυκλοφόρησε και στην Αυστραλία.

 Στα τέλη της δεκαετίας του '90 η Βίσση πραγματοποίησε περιοδεία στην Ευρώπη, συμπεριλαμβανομέων «sold out» συναυλιών στο Palladium Theatre και στο Forum Music Theatre στο Λονδίνο, καθώς και σε επιλεγμένες πόλεις των Ηνωμένων Πολιτειών όπως Λος Άντζελες, Σικάγο και Νέα Υόρκη που συνοδεύτηκε με την κυκλοφορία του αγγλόφωνου CD single Forgive Me This σε παραγωγή Ric Wake.Το 1996 και το 1997, τραγούδησε στις πρωτοχρονιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Αθηναίων στην πλατεία Συντάγματος.
Την 1η Απριλίου του 1998, κυκλοφόρησε το εικοστό δεύτερο άλμπουμ της Βίσση, Αντίδοτο. Πριν καν γνωρίσει την πρώτη του επέτειο το επιτυχημένο Τραύμα του 1997, το Αντίδοτο ξεπέρασε τα 80.000 αντίτυπα μέσα σε εφτά ημέρες και έγινε τριπλά πλατινένιο, με τις πωλήσεις να ξεπερνούν τα 130.000 αντίτυπα.

 Στην Κύπρο ο δίσκος ακολούθησε παρόμοια πορεία, με τα δημοφιλή τραγούδια τα "Γκάζι", "Σ' Έχω Επιθυμήσει", "Ερωτευμενάκι", "Μεθυσμένη μου Καρδιά", "Μου Ανήκεις", "Πάλι για Σένα" και το ομότιτλο τραγούδι, όπως και το ντουέτο "Μάγκαβα Τουτ" με τσιγγάνικους στίχους. Ανάλογη ήταν και η πορεία στις βραβεύσεις, καθώς η Άννα Βίσση απέσπασε τη χρονιά εκείνη 7 βραβεία του περιοδικού Ποπ Κορν: Καλύτερη Γυναίκα Τραγουδίστρια, Καλύτερη Ερμηνεία, Καλύτερη Ζωντανή Εμφάνιση, Καλύτερο Άλμπουμ, Καλύτερο Τραγούδι, Καλύτερο Εξώφυλλο Άλμπουμ και Καλύτερο Ραδιοφωνικό τραγούδι ενώ και ο Νίκος Καρβέλας έλαβε το βραβείο Καλύτερη Σύνθεση για το τραγούδι "Μαύρα γυαλιά".

 Στις 6 Ιουνίου 2001, η Άννα ερμήνευσε τις μεγαλύτερες επιτυχίες της στο βαλκανικό πολιτιστικό γεγονός "2001 - A Peace Odyssey", που διεξήχθη στο Βουκουρέστι, με τη συνεργασία των Οργανισμών Τηλεπικοινωνιών της Ρουμανίας Romtelecom και Cosmorom και την επιπλέον συμμετοχή του ΟΤΕ.

Ο διεθνούς σκηνοθέτης Εμίρ Κουστουρίτσα, σε συνεργασία με τον σκηνοθέτη και παραγωγό Άγγελο Χατζηανδρέου, ανέλαβαν την καλλιτεχνική διοργάνωση. Το πρόγραμμα περιελάμβανε ένα σόου πολυμέσων, συναυλία τοπικού συγκροτήματος, συναυλία του Εμίρ Κουστουρίτσα και του συγκροτήματός του "No Smoking Band" και τη συναυλία της Βίσση. Στο τέλος, ανέβηκαν στη σκηνή και την συνόδευσαν, σε ένα τραγούδι, ο Κουστουρίτσα με τη μπάντα του. Τη συναυλία παρακολούθησαν 150.000 θεατές.

Δέκα χρόνια μετά τους Δαίμονες, το 2002, ανεβάζει στο θέατρο «Παλλάς» το μιούζικαλ «Μάλα - Η Μουσική του Ανέμου», σε κείμενο, μουσική και στίχους τραγουδιών Νίκου Καρβέλα. Την πλαισιώνουν 60 ηθοποιοί και σκηνοθετεί ο Γιάννης Κακλέας.
 Είναι η μεγαλύτερη ανάλογη παραγωγή που έγινε ποτέ στην Ελλάδα, καθώς απαιτούσε ειδική διαμόρφωση του θεάτρου, εγκατάσταση συστημάτων για την ηχητική κάλυψη καθώς και παρουσία ατμομηχανής επί σκηνής.



Η δεκαετία κυλάει με επιτυχίες και, ενώ η χώρα βρίσκεται στο κέντρο του παγκόσμιου ενδιαφέροντος, η Άννα βάζει με την εμφάνισή της στην τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων το όνομά της πλάι στον ορισμό της λέξης κέφι τραγουδώντας τη «Μισιρλού» και sexy, ερμηνεύοντας το «Είσαι».


 Το 2002 η Βίσση επέστρεψε  και με το καινούριο της άλμπουμ ''Χ'', σε στίχους και μουσική του Νίκου Καρβέλα ενώ την παραγωγή ανέλαβε ο διεθνούς φήμης παραγωγός George De Angelis, φυσικά δίσκος έγινε διπλά πλατινένιος στην Ελλάδα και πλατινένιος στην Κύπρο.
Το 2003 η Άννα Βίσση κυκλοφόρησε το διπλό άλμπουμ ''Παράξενες Εικόνες'' με τραγούδια από διάφορους συνθέτες και στιχουργούς. Το άλμπουμ έγινε διπλά πλατινένιο σε Έλλάδα και Κύπρο με τις πωλήσεις να ξεπερνούν τα 80.000 αντίτυπα.

Το 2005,η Άννα Βίσση γίνεται ο πρώτος καλλιτέχνης από την Ελλάδα που έφτασε στο Νούμερο 1 του Billboard Dance Club Play Chart με το single, «Call Me». Ένα χρόνο μετά θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision, με το «Everything» σε μουσική Νίκου Καρβέλα και στίχους της ίδιας. Είναι η τρίτη φορά που η Άννα συμμετέχει στο διαγωνισμό μετά από το 1980, με το τραγούδι Ωτοστόπ, για την Ελλάδα και το 1982 για την  Κύπρο, οπότε και πήρε την 5η θέση με το Μόνο η Αγάπη σε δική της σύνθεση και στίχους.

Μετά την τεράστια επιτυχία του «Nylon» (2005), ετοιμάζει το «Απαγορευμένο» (2008), έναν δίσκο- υπερπαραγωγή σε επιμέλεια του (σπουδαίου παραγωγού και πρόωρα χαμένου) Greg Ladanyi και μία περιοδεία που είδαν περισσότεροι από 200.000 θεατέs. Δεν είναι η πρώτη φορά που η Βίσση συναντά το μεγάλο κοινό. Περισσότερα από τριάντα χρόνια περιοδεύει στην Ελλάδα, την Κύπρο, την Αυστραλία, την Ευρώπη και την Αμερική και πραγματοποιεί sold –out συναυλίες όπως το αξέχαστο Millenium Show, sold out το 2000 στο Royal Albert Hall, στο Λονδίνο.


Το 2011 από την τηλεόραση του Alpha προβάλεται το rocumentary «Όσο έχω φωνή». Είναι η καταγραφή, επί τρία χρόνια, κάθε κίνησής της. Το υλικό μοιράζεται σε έξι επεισόδια και γίνεται το απόλυτο ψυχογράφημα της Αννας.

Την ίδια χρονιά  στις 12 Νοεμβρίου, η Βίσση τιμήθηκε για την καλλιτεχνική της προσφορά στην ελληνοαμερικανική show business στην εκδήλωση "Hellenic Charity Ball" που διοργάνωσε για όγδοη χρονιά η Elios Society στο Σαν Φρανσίσκο 
Το 2012 η Άννα ανακοινώνει μαζί με τον Νίκο Καρβέλα ότι σκοπεύουν να ξαναφέρουν στη σκηνή τους «Δαίμονες» την άνοιξη του 2013. 
Εικοσιπέντε ελληνόφωνοι δίσκοι, ένας αγγλόφωνος, δύο live albums, δύο όπερες, ένα μιούζικαλ, έντεκα συλλογές, είκοσι τρεις συμμετοχές σε διάφορες δισκογραφικές δουλειές, δύο μουσικά DVD, περισσότερες από εβδομήντα υποψηφιότητες και σαράντα οκτώ βραβεία.



 OI ΕΡΩΤΕΣ ΤΗΣ

Ο πρώτος της μεγάλος έρωτας που όμως δεν κράτησε παρά μόνο δύο με τρεις μήνες, λίγο πριν φύγει από Κύπρο για να εγκατασταθεί στην Ελλάδα υπήρξε ο μεγάλος δημιουργός Δώρος Γεωργιάδης ο οποίος της άφησε πολύ γλυκιά και νοσταλγική γεύση.

Ο επόμενος άντρας που μπήκε στη ζωή της υπήρξε ο Κώστας Τουρνάς ο οποίος τότες μεσουρανούσε στην ελληνική μουσική βιομηχανία. Η σχέση τους ακροβατούσε ανάμεσα στην έλξη και το φλερτ όμως ποτέ δεν έφτασε να γίνει σχέση καθώς τότε η Άννα Βίσση ήταν μικρό κορίτσι και ξεκινούσε μία μεγάλη καριέρα στο τραγούδι.

Η σχέση όμως που τη στιγμάτισε πραγματικά ήταν αυτή που απέκτησε τα πρώτα χρόνια της εγκατάστασής της στην Ελλάδα και ήταν αυτή με τον Γιώργο Νταλάρα. Οι δυο τους ξεκίνησαν επαγγελματική συνεργασία αρχικά όμως αυτή εξελίχθηκε σε έναν μεγάλο έρωτα και πολλοί ήταν εκείνοι τότε που υποστήριζαν πως σύντομα θα έφτανε στα σκαλιά της εκκλησίας. Ένα τρίτο πρόσωπο όμως, ο τραγουδιστής Πάνος Λαμπρόπουλος ο οποίος εμφανιζόταν μαζί της σε μπουάτ της εποχής στάθηκε η αφορμή για να αρχίσουν ανάμεσα στο ζευγάρι οι τριγμοί, μέχρι που ήρθε το τέλος ανάμεσά τους.

Οκτώ χρόνια σχέσης διατήρησε η Άννα Βίσση με τον σημερινό πρόεδρο της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Αντώνη Σαμαρά. Οι δυο τους γνωρίστηκαν μέσω του Μανώλη Μητσιά –φίλος και των δύο- ο οποίος τότε εμφανιζόταν στο ίδιο κέντρο με την Άννα Βίσση. Βρισκόμαστε στα τέλη της δεκαετίας του ’70 και οι δυο τους δείχνουν πραγματικά ερωτευμένοι, παρόλο που δεν τους συνδέει τίποτα εκ πρώτης όψεως. Εκείνη τραγουδίστρια, εκείνος ένας πολλά υποσχόμενος πολιτικός μιας και είναι ήδη βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας από την Καλαμάτα.

Οι δυο τους, μετά από τριβή τόσων χρόνων, έδινε τέλος στη σχέση του και τραβούσε ο καθένας τον δρόμο του. Εκείνο που δεν είναι και ιδιαίτερα γνωστό είναι πως δέκα πέντε χρόνια μετά και όταν η Άννα Βίσση μίλησε σε συνέντευξή της για την άγνωστη σχέση της με τον Αντώνη Σαμαρά ενώ εκείνη ήταν ήδη με τον Νίκο Καρβέλα, ο γνωστός πολιτικός απαρνήθηκε τη σχέση του μαζί της. Τότε ο Νίκος Καρβέλας, θέλοντας δημόσια να υπερασπιστεί τη γυναίκα του με δηλώσεις του στο «Βήμα» είχε πει πως «πολιτικός που δεν έχει guts να παραδεχτεί πως έχει ερωτευτεί τις γυναίκες που πέρασαν από τη ζωή του παρά μόνο τη γυναίκα του είναι ή απογοητευτικός ή ψεύτης». Το τότε κόμμα του Αντώνη Σαμαρά που πλέον δεν υπάρχει, η «Πολιτική Άνοιξη» είχε αναγκαστεί τότε να εκδώσει ανακοίνωση στην οποία ανέφερε πως «ο Αντώνης Σαμαράς ουδέποτε είχε σχέση με την Άννα Βίσση».

Ο άντρας που θα βρεθεί αμέσως μετά στη ζωή της θα είναι για εκείνη μοιραίος και φυσικά δεν είναι άλλος από τον Νίκο Καρβέλα τον οποίο η Άννα επιχειρεί πρώτη να γνωρίσει καθώς έχει ακούσει για έναν ταλαντούχο δημιουργό. Σπεύδει να τον βρει στο σπίτι του στο Παλαιό Φάληρο. Εκείνη με την πρώτη ματιά δεν θα νιώσει απολύτως τίποτα.

Αντιθέτως εκείνος θα τη φλερτάρει από το πρώτο λεπτό. Και η Άννα θα ενδώσει πολύ αργότερα και η σχέση τους θα εξελιχθεί σε έναν θυελλώδη έρωτα που θα ολοκληρωθεί με τον γάμο τους και την απόκτηση της κόρης τους Σοφίας.
Η αρχή του τέλους για το ζευγάρι θα έρθει στις αρχές του 90’ και τότε η Άννα θα γνωρίσει τον Λάμπη Λιβιεράτο με τον οποίο αρχικά θα είναι φίλοι, όμως σύντομα η σχέση τους θα γίνει ερωτική. Θα μείνουν ζευγάρι για περίπου τρία χρόνια, όμως κάποια στιγμή θα έρθει και ο χωρισμός, μετά από έναν τρικούβερτο καβγά τους που θα δώσει και τη χαριστική βολή στη σχέση τους.
Μία σχέση έντονου πάθους άρχισε αμέσως μετά ανάμεσα στην Άννα Βίσση και τον Απόστολο Γκλέτσο ο οποίος λίγο πριν είχε σχέση με την Ναταλία Γερμανού, κολλητή και κουμπάρα της τραγουδίστριας. Η σχέση τους ήταν γεμάτη πάθος, όμως όταν η Άννα Βίσση θα ξεκινήσει τα συχνά ταξίδια στο εξωτερικό σε Λονδίνο και Αμερική, θα αρχίσουν και τα προβλήματα ανάμεσά τους, μέχρι που τελικά θα δώσουν τέλος στη σχέση τους.

Ένας άλλος άντρας που μπήκε στη ζωή της Άννας Βίσση αλλά δεν έμεινε για πολύ ήταν ο ηθοποιός Άινταν Κουίν ο οποίος συμπρωταγωνίστησε με τον Άντονυ Χόπκινς και τον Μπραντ Πιτ στους «θρύλους του πάθους». Οι δυο τους ήρθαν κοντά ενώ η τραγουδίστρια ήταν στο Λονδίνο και μάλιστα είχαν την ευκαιρία να περάσουν πολλές ώρες μαζί αλλά και να παίξουν τένις. Όμως, το φλερτ τους δεν προχώρησε αφού οι ανειλημμένες υποχρεώσεις και των δύο δεν τους επέτρεπαν να αποκτήσουν σχέση.

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης ήταν ένας ακόμα άντρας που μονοπώλησε για λίγο καιρό το ενδιαφέρον της απόλυτης Ελληνίδας σταρ, όμως ούτε που πρόλαβαν να αποκτήσουν σχέση καθώς ένας καβγάς τους με τον Νίκο Καρβέλα και μάλιστα στο Λονδίνο, έκανε τον άλλοτε ποδοσφαιριστή να απομακρυνθεί άμεσα από τη ζωή της Άννας, έστω και αν η έλξη ανάμεσά τους ήταν πολύ έντονη.

Για περίπου τρία χρόνια κράτησε και η σχέση της Άννας Βίσση με τον Κώστα Φραγκολιά, που τότε ακόμα έκανε τα πρώτα επιτυχημένα βήματά του στο χώρο του μόντελινγκ. Γνωρίστηκαν σε κλαμπ των νοτίων προαστίων και στην αρχή κρατούσαν τον δεσμό τους κρυφό. Σύντομα όμως αδιαφόρησαν για τα όσα λέγονταν για εκείνους, ειδικά για τη διαφορά ηλικίας που τους χώριζε και άρχισαν να κυκλοφορούν χωρίς ενδοιασμούς.

Η τελευταία σχέση της τραγουδίστριας που κράτησε περίπου ενάμισι χρόνο ήταν με τον επιχειρηματία Χρήστο Ψωμόπουλο. Εκείνος ήταν μέλος της παρέας της Σοφίας Καρβέλα η οποία και τους γνώρισε και ανάμεσά τους ξεκίνησε μία παθιασμένη σχέση η οποία όμως έφτασε να έχει πολλές συγκρούσεις μέχρι που ήρθε το τέλος.


 -ΟΙ ΔΙΣΚΟΙ ΤΗΣ ΑΝΝΑΣ-                                                            ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ
  1. Ας κάνουμε απόψε μιαν αρχή (1977)                             ΔΑΙΜΟΝΕΣ-1991
  2. Κίτρινο γαλάζιο (1979)                                                   ΩΔΗ ΣΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ-1993
  3. Ναι (1980)                                                            ΜΑΛΑ:Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΟΥ ΑΝΕΜΟΥ-2002
  4. Άννα Βίσση (1981)                                                          ΔΑΙΜΟΝΕΣ-2013
  5. Είμαι το σήμερα και είσαι το χθες (1982)
  6. Να 'χες καρδιά (1984)
  7. Κάτι συμβαίνει (1985)
  8. Η επόμενη κίνηση (1986)
  9. Τώρα (1988)
  10. Έμπνευση! (1988)
  11. Φωτιά (1989)
  12. Είμαι (1990)
  13. Δαίμονες (1991)
  14. Εμείς (1992)
  15. Λάμπω! (1992)
  16. Άννα Βίσση Live! (1993)
  17. Ρε! (1994)
  18. Ω! Κύπρος (1995)
  19. Κλίμα Τροπικό (1996)
  20. Τραύμα (1997)
  21. Αντίδοτο (1998)
  22. Everything I Am (2000)
  23. Κραυγή (2000)
  24. Μάλα - Η Μουσική Του Ανέμου (2002)
  25. Χ (2002)
  26. Παράξενες Εικόνες (2003)
  27. Άννα Βίσση Live (2004)
  28. Nylon (2005)
  29. Απαγορευμένο (2008)
  30. Αγάπη Είναι Εσύ (2010)
  31. Acces All Areas (2012)
 Ελπίζω να σου άρεσε το αφιέρωμα στην Αννα Βίσση!
φωτογραφίες από το σπίτι της στην Φιλοθέη το 1985







Η ΑΝΝΑ & ΟΙ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΣ












πηγες :annavissilive.com
 wikipedia
gossip-tv.gr

2 σχόλια:

  1. Αρκετά καλό . Μπράβο σας .Λατρεύουμε Άννα . Φωνάρα, ψυχάρα, αληθινή , καλλιτεχνάρα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Facebook Twitter YouTube