Η ΜΕΓΚ ΡΑΙΑΝ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΕΤΑΡΤΗ ΦΟΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΜ ΧΑΝΚΣ


Η Μεγκ Ράιαν έχει ακολουθήσει μια παράξενη, αποπροσανατολισμένη πορεία στο σινεμά τα τελευταία χρόνια: αν κανείς θεωρήσει ότι το «In the Cut» της Τζέιν Κάμπιον ήταν καλή ταινία, τότε η Ράιαν έχει να εμφανιστεί σε καλή ταινία από το 2003! Τώρα, ωστόσο, η ηθοποιός που για μια δεκαετία ήταν η ιδανική ερμηνεύτρια ρομαντικών κομεντί, είναι έτοιμη να περάσει πίσω από την κάμερα. Η πρώτη της σκηνοθετική δουλειά λέγεται «Ithaca» και προορίζεται να είναι έτοιμη για τις αίθουσες στα τέλη του 2015.



Η ιστορία, βασισμένη στο μυθιστόρημα του βραβευμένου με Πούλιτζερ Γουίλιαμ Σαρογιάν, «Η Ανθρώπινη Κωμωδία», εκτυλίσσεται σε μια μικρή πόλη στην Καλιφόρνια του 1942, όπου ένας έφηβος φιλοδοξεί να γίνει ο ταχύτερος «αγγελιοφόρος» μηνυμάτων και γραμμάτων με το ποδήλατό του, στην ιστορία. Η ζωή του αλλάζει όταν ξεκινά να παραδίδει γράμματα στους κατοίκους της πόλης του, στη διάρκεια του Δεύτερου Παγκόσμιου.

Ο Αλεξ Νόιστεντερ θα υποδύεται τον κεντρικό ήρωα, με το όνομα Ομηρος, η Μεγκ Ράιαν τη χήρα μητέρα του και ο Τζακ Κουέιντ, γιος της Ράιαν και του Ντένις Κουέιντ, τον μεγάλο αδελφό που πηγαίνει στον Πόλεμο. Το καστ συμπληρώνουν ο Σαμ Σέπαρντ και, σύμφωνα με τις τελευταίες ειδήσεις, ο Τομ Χανκς, που θα ξαναβρεθεί στην οθόνη με τη Μεγκ Ράιαν για τέταρτη φορά, μετά τα «Ο Τζο Ενάντια στο Ηφαίστειο» (1990), «Αγρυπνος στο Σιατλ» (1993) και «You’ve Got Mail» (1998).


 Η «Ανθρώπινη Κωμωδία» έχει ξαναδιασκευαστεί για το σινεμά, όταν ήταν ιδιαίτερα επίκαιρη, το 1943, σε σκηνοθεσία Κλάρενς Μπράουν, με τον Μίκι Ρούνεϊ στο ρόλο του μικρού Χόμερ και με το σενάριο γραμμένο από τον ίδιο τον Σαρογιά, για το οποίο βραβεύτηκε με Οσκαρ.flix.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Facebook Twitter YouTube