H KEIRA KNIGHTLEY ΣΥΜΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΑ ΣΤΟ ''BEGIN AGAIN'' ΜΕ ΤΟΝ MARK RUFFALO & ΤΟΝ ADAM LEVINE


Η Κίρα Νάιτλι που είναι μια καταξιωμένη ηθοποιός, στην ταινία τραγουδά ενώ ο Ανταμ Λεβίν που είναι ο τραγουδιστής του γκρουπ Maroon 5, παίζει.
Και οι δύο παραδέχονται πως αφήνοντας τα γνώριμα για αυτούς λημέρια αισθάνθηκαν άβολα ενώ ο ένας εκνεύριζε τον άλλο.

Η Γκρέτα, που την υποδύεται η Κίρα Νάιτλι, και ο επί χρόνια φίλος της Ντέιβ, (ο ρόλος του Άνταμ Λεβίν), ζευγάρι από το κολέγιο είναι τραγουδοποιοί που φτάνουν στη Νέα Υόρκη όπου ο Ντέιβ υπογράφει συμβόλαιο με μια μεγάλη εταιρεία.
Όμως ο Ντέιβ θα υποκύψει στις παγίδες της νέας ζωής και θα απομακρυνθεί από τη Γκρέτα που θα μείνει μόνη.

Ο 35χρονος Άνταμ Λεβίν περπάτησε για πρώτη φορά στο κόκκινο χαλί και όπως είπε του πήρε τα μυαλά. Για τον Λεβίν ήταν μια διασκεδαστική εμπειρία που ίσως και να έχει κολλήσει το μικρόβιο της υποκριτικής τέχνης.
Το “Begin Again” το σκηνοθέτησε ο Τζον Κάρνευ που επίσης υπέγραψε τη σκηνοθεσία στο επιτυχημένο μιούζικαλ “Once”.
Παίζουν επίσης η Χάιλι Στέινφηλντ, η Κάθριν Κήνερ και ο Μαρκ Ράφαλο στο ρόλο ενός ξεπεσμένου στελέχους δισκογραφικής εταιρείας που συναντά τη Γκρέτα η οποία παίζει στο Ηστ Βίλατζ και αμέσως τον συναρπάζει το ακατέργαστο ταλέντο της.
Από αυτή την τυχαία συνάντηση προκύπτει μια αμοιβαία συμπάθεια και μια πετυχημένη συνεργασία που θα οδηγήσει σε ένα νέο δίσκο.

Ο μουσικός Γκρεγκ Αλεξάντερ συνυπογράφει τη μουσική της ταινίας που θα βγει στις αίθουσες σε όλο τον κόσμο τον Ιούλιο.myfilm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Facebook Twitter YouTube