Η Κ.ΚΑΡΑΒΑΤΟΥ & Ο Κ.ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ''ΚΑΛΑ ΚΑΘΟΥΜΕΝΑ''





Από αύριο και κάθε Σ/Κ στις 09:45 η Κατερινα Καραβάτου,ο Κρατερος Κατσουλης, ο Δημήτρης Μακαλιάς και η Ολγα Λαφαζάνη θα παρουσιάζουν στο ''Ε'' την ψυχαγωγική εκπομπή '' Στα καλά καθούμενα''.
Πιστεύω -είμαι σχεδόν σίγουρος δηλαδή-ότι θα μας κάνουν να νιώσουμε χαλαρά και ευχάριστα, χαρίζοντας μας πολλά χαμόγελα και ένα υπέροχο ψυχαγωγικό πρόγραμμα!
Οι τέσσερις τους έχουν ποιότητα, χιούμορ, ευγένεια, γνώσεις και σεβασμό προς τον τηλεθεατή, γιατί το κοινό έχει προτεραιότητα και το γνωρίζουν καλά.


Καιρός ήταν να υπάρξει και μια άλλη εκπομπή απέναντι από αυτή του Αlpha, όπως επίσης να πάψει αυτή η υπερπροσπάθεια που γίνεται για να καθιερωθεί με το ζόρι η ατάλαντη Κωνσταντίνα Σπυροπούλου,η οποία χωρίς την βοήθεια του συντρόφου ποιός ξέρει που θα βρισκότανε....
Ελπίζω αυτή η νέα προσπάθεια του ''Ε'' να έχει την αγάπη του κόσμου και να ''σκίσει'' στα νούμερα τηλεθέασης αφήνοντας την ''αντίπαλο'' μονάδες τηλεθέασης μακρυά...
Δέκα ημέρες πριν την πρεμιέρα τους, ηχογράφησαν το τραγούδι για τους τίτλους αρχής της εκπομπής τους.
Το κομμάτι  λέγεται ''Αυτό που θέλω είσαι εσύ'', σε στίχους Νεκτάριου Τυράκη και μουσική Emigré και οι προετοιμασίες διήρκησαν μέχρι τα ξημερώματα και η Κατερίνα Καραβάτου σχολίασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram: «Αυτό που θέλω είσαι εσύ!! Αργά το βράδυ ηχογραφούμε το τραγούδι των τίτλων της εκπομπής μας. Τέλεια ατμόσφαιρα, υπέροχη παρέα! Είμαι πανευτυχής».


Ας μάθουμε και κάποια πράγματα για την παρέα της εκπομπής:

 Η Κατερίνα Καραβάτου γεννήθηκε την 1η Ιανουαρίου του 1974 στη Θεσσαλονίκη όπου και διέμενε μέχρι που ήρθε στην Αθήνα και ασχολήθηκε με την τηλεόραση. Έχει καταγωγή από την Χαλκιδική, από τη μεριά του πατέρα της αλλά και από την Κρήτη, απ' όπου είναι η μητέρα της. Το κορίτσι από την Θεσσαλονίκη, είναι μοναχοπαίδι και οι γονείς της είναι εκπαιδευτικοί στο επάγγελμα. Η ίδια σπούδασε Γαλλική Φιλολογία στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο, έχει κάνει μεταπτυχιακό στην Αγγλία πάνω στο "Εκπαιδευτικό θέατρο" και είχε κερδίσει υποτροφία για την Ιρλανδία με θέμα τις "Ευρωπαϊκές σπουδές". 

Ο Κρατερός Κατσουλης είναι ταλαντούχοσ ηθοποιός και παρουσιαστής.
Είναι παντρεμένος με την αγαπημένη παρουσιάστρια Κατερίνα Καραβατου κι έχουν αποκτήσει μαζί μία κόρη,την Αέλια.
Γεννήθηκε στη Γενεύη της Ελβετίας το 1971 και αποφοίτησε από την Ανωτέρα Δραματική Σχολή Αθηνών Γ. Θεοδοσιάδη το 1994.
Φοίτησε στο τμήμα Θεατρολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου και στον τομέα της μουσικής ασχολήθηκε με Σολφέζ, Πιάνο και Τύμπανα.

Έχει πάρει μέρος με επιτυχία σε κινηματογραφικές ταινίες, τηλεοπτικές σειρές και θεατρικές παραστάσεις.

Ο επίσης ταλαντούχος Δημήτρης Μακαλιάς γεννήθηκε στις 2 Σεπτεμβρίου του 1981.
Ξεκίνησε με διάφορες θεατρικές παραστάσεις όπως και συνέχισε ενώ έχει πάρει μέρος και σε επιτυχημενες τηλεοπτικές σειρές.Είναι αριστούχος απόφοιτος του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος ενώ έχει τελειώσει και  το τμήμα Πολιτικών Επιστημών και Δημόσιας Διοίκησης του Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει ασχοληθεί χρόνια με τη μουσική, πιάνο και αρμονία, καθώς και το τραγούδι.”.

Δημοσιογράφος και παρουσιάστρια της ελληνικής τηλεόρασης.

Η συμπαθέστατη Όλγα Λαφαζάνη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αλεξάνδρεια Ημαθείας.
Ήρθε στην Αθήνα το 2000 για να σπουδάσει στο τμήμα Διεθνών & Ευρωπαϊκών Σπουδών Παντείου.
Παράλληλα με το πανεπιστήμιο, γράφτηκε και σε μια σχολή δημοσιογραφίας όπου τελικά ήταν και ο τομέας που την κέρδισε.
Έχει εργαστεί σε τηλεοπτικούς σταθμούς ως παρουσιάστρια και είναι παντρεμένη με πολιτικό γάμο με το Νίκο Οικονόμου με τον οποίο είναι μαζί από το 2006, το 2011 απέκτησαν την πρώτη τους κόρη.


 Όσοι  θελήσουν αύριο το πρωί να δουν τηλεόραση η επιλογή είναι μια, κανάλι ''Ε'' και ''Στα καλά καθούμενα''. 

ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ...



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Facebook Twitter YouTube