WTF!ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΟΥΣ ΘΡΟΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΙΣΟΥΝ ΟΙ ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ!


Ο Κωνσταντίνος Γλύξμπουργκ και η πάντα χαμογελαστή γυναικούλα του Άννα- Μαρία γιορτάzουν τα 50 χρόνια που είναι μαζί τα πιτσουνάκια γι'αυτό πήγανε στην Μητρόπολη Αθηνών και ξανακάθισαν στους βασιλικούς θρόνους τους (;),όπως το δια πόσο γελοίοι όμως...
Η  Μητρόπολη άνοιξε μετά από 15 χρόνια (από τον σεισμό του 1999 είχε υποστεί αρκετές ζημιές).

Η τελετή ήταν σύντομη και έγινε παρουσία του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου όπου εψάλη ειδική δέηση για την χρυσή επέτειο(πόσο ρομαντικό) του ζευγαριού διαβάστηκε ειδική ευχή για υγεία και μακροημέρευση τους ζεύγους ενώ παρούσα ήταν και βυζαντινή χορωδία που έψαλε βυζαντινούς ύμνους.Ανατρίχιασα.
Ειδικά για την τελετή, ξέθαψαν από το υπόγειο της Μητρόπολης τους θρόνους που είχαν χρησιμοποιηθεί για τον λαμπερό τους γάμο, οι οποίοι έχουν σκαλισμένο το στέμμα με την ελληνική σημαία. 
Μετά από αυτές τις γελοιότητες  μαζεύτηκαν στον Ναυτικό Όμιλο Πειραιά για να το γιορτάσουν με τα παιδιά τους, τους Έλληνες διάσημους και μη φίλους τους, τους γαλαζοαίματους κολλητούς τους που ήρθαν στην Ελλάδα ειδικά γι αυτούς, συνολικά ήταν γύρω στα 200 άτομα. 
Το ότι όλοι στην οικογένεια, γαμπροί, νύφες, εγγόνια έχουν τίτλους ή νομίζουν πως έχουν είναι για γέλια και για κλάματα.

Οι παρακάτω φωτογραφίες προέρχονται από το gossip-tv.gr











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Facebook Twitter YouTube