ΠΩΣ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ Ο SEAN PENN ΟΤΑΝ Η ΜΑDONNA ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΕ ΤΟ «TRUE ΒLUE» ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΧΕ ΓΡΑΨΕΙ ΓΙ ΑΥΤΟΝ;




πορεί η Madonna και ο Σον Πεν να είχαν ένα θορυβώδες διαζύγιο το 1989, αλλά 26 χρόνια αργότερα, οι σχέσεις τους είναι φιλικές και μιλούν με καλά λόγια ο ένας για τον άλλον.
Η τραγουδίστρια λένε ότι δεν τον ξεπέρασε ποτέ και όσες φορές την έχουν ρωτήσει για το ποιος είναι ο έρωτας της ζωής της εκείνη απαντάει... «ο Σον», ενώ εκείνος δήλωσε στο Esquire UK σε μια συνέντευξη του τον Ιανουάριο, «είμαι πολύ φιλικός με την πρώτη πρώην γυναίκα μου». Η δεύτερη σύζυγος του ήταν η Robin Wright με την οποία παντρεύτηκαν το 1966 και χώρισαν το 2010, έχοντας αποκτήσει δύο παιδιά.
Την Πέμπτη το βράδυ, ο Penn παρακολούθησε την δεύτερη συναυλία της Μαντόνα ,στο Madison Square Garden στη Νέα Υόρκη. Ο 55χρονος ηθοποιός δεν έδειχνε καθόλου αμήχανος όταν το Material Girl τραγούδησε την διαχρονική πια επιτυχία της «True Blue», το οποίο εμπνεύστηκε από αυτόν και κυκλοφόρησε το 1986.
O ηθοποιός είχε πάει στην συναυλία με την κόρη του, την οποία σύστησε για πρώτη φορά στην πρώην γυναίκα του.
Η Madonna στην πραγματικά αφιέρωσε ολόκληρο το άλμπουμ «True Blue» στον Penn το 1986, γράφοντας μάλιστα:«Αυτό είναι αφιερωμένο στον σύζυγό μου, τον πιο cool άντρα στον κόσμο»!Κατά τη διάρκεια του show της, η 57χρονη σταρ παραδέχθηκε επίσης ότι δεν είναι σίγουρη για το αν θα παντρευτεί ξανά (μετά τον Penn παντρεύτηκε τον σκηνοθέτη Guy Ritchie από το 2000 έως το 2008) και αστειεύτηκε ότι όλοι οι παντρεμένοι και οι ερωτευμένοι στο κοινό ήταν «κορόιδα» (συμπεριλαμβάνοντας και τον εαυτό της) ενώ πρόσθεσε: «Αλλά είμαι ακόμα μια ρομαντική καρδιά!»





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Facebook Twitter YouTube