ΟΜΟΡΦΗ & ΣΕΞΥ Η ΝΙΚΟΛ ΚΙΝΤΜΑΝ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ «INTERVIEW»


ηθοποιός και παραγωγός Lee Daniels πήρε συνέντευξη από την βραβευμένη με Όσκαρ Νικόλ Κίντμαν για το περιοδικό «Ιnterview»!Η φωτογράφηση είναι εκπληκτική, ρετρό και ρομαντικά σέξυ, με την σταρ να φορά εσώρουχα της δεκαετίας του '50 και με μαλλιά τύπου Μονρόε,ενώ το πρόσωπο της είναι όπως πάντα αγέραστο, όμορφο και φρέσκο χωρίς τα πρησμένα χείλια  του πρόσφατου  παρελθόντος.
Η 48χρονη ηθοποιός φωτογραφήθηκε από τον πολυτάλαντο Fabien Baron (διευθυντής σύνταξης του περιοδικού) ο οποίος την σκηνοθέτησε στην ταινία «The Paperboy».
Οι δυο τους θυμήθηκαν και γέλασαν με όσα συνέβησαν κατά την διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας και ειδικά των σκηνών της με τον Ζακ Έφρον.
H Kίντμαν όπως είπε ξεκίνησε την καριέρα στα 14 της, όπου συμμετείχε  στην ταινία «Bush Christmas» το 1983 και η πρώτη «μεγάλη» ταινία που έπαιξε ήταν το '89 στο θρίλερ«Dead Calm», με συμπρωταγωνιστές τους Sam Neill και Billy Zane.
Ο  Lee Daniels πάντως την θυμάται από την ταινία «Flirting» του  1990.



Όπως δήλωσε η Κίντμαν, στην Αυστραλία δεν μπορούσε να πει πως θα γίνει  επαγγελματίας  ηθοποιός γιατί  την εποχή που μεγάλωνε εκείνη δεν υπήρχε η κινηματογραφική βιομηχανία για να το υποστηρίξει αυτό και έτσι το είχε για ένα διάστημα περισσότερο σαν ένα όνειρο, «το μέρος που θα μπορούσε να πάει και να σκεφτεί, να χαθεί σ' αυτό».
Προέρχεται από μια οικογένεια Ακαδημαϊκών και δεν ήταν εύκολο να τους πει ότι θα ασχοληθεί από την υποκριτική και πως θα ζει από αυτό το επάγγελμα.
Στα 12 διάβασε το «Πόλεμος και Ειρήνη», διότι αυτό «ήταν ένας τρόπος για να χαθεί σ' έναν άλλο κόσμο και μια άλλη ζωή», όπως είπε. «Η μητέρα μου με κρατούσε μέσα, μακρυά από τον ήλιο, γιατί ήμουν πολύ χλωμή, και έτσι μου έδινε βιβλία για να διαβάσω. Διάβασα το μεγαλύτερο μέρος των Ρώσων: Ντοστογιέφσκι, Τολστόι. Είχα μια λίστα ανάγνωσης. Κλασικά μυθιστορήματα: Γαλλικά, Ρωσικά, Αγγλικά.»
Όπως είπε το διασκέδαζε όταν γινόταν ένας διαφορετικός χαρακτήρας μέσω των μυθιστορημάτων κάθε φορά που τα διάβαζε.Να και κάτι που δεν γνωρίζαμε για την Κίντμαν.



«Αυτό που με σκοτώνει είναι ότι δεν παραπονιέσαι ποτέ. Δεν ξέρω αν αυτό είναι καλό ή κακό. Θυμάμαι την ερωτική σκηνή που έκανες με τον Τζον Κιούζακ. Με θυμάμαι να λέω: "Τζον, την πονάς". Και σε ρωτούσα: "Νικόλ είσαι καλά;". Και εσύ απαντούσες: "Ναι, μια χαρά". Αλλά ήταν ξεκάθαρο πως σε έριχνε κάτω σε όλο το γαμημένο δωμάτιο σαν να ήσουν σφουγγαρίστρα. Και την επόμενη ημέρα ήρθες στο σετ με μελανιές. Είναι αυτό μέρος της πειθαρχίας σου ως ηθοποιός;» ρώτησε ο Lee Daniels.

«Ναι. Και επίσης θέλω να προστατεύσω τον άλλο ηθοποιός, γιατί προσπαθεί να το βρει και να το κάνει. Θέλω να τον κάνω να νιώσει ελεύθερος. Οι ηθοποιοί πρέπει να προστατεύουν ο ένας τον άλλον. Η ιδέα του να ταπεινώσεις κάποιον ηθοποιό ή να σε ταπεινώσουν είναι τρομακτική. Αν είναι λίγο πιο σκληρός από αυτό που είναι συνήθως, το τελευταίο πράγμα που θα πω είναι: "Θεέ μου, με πονάς". Οι περισσότεροι ηθοποιοί το κάνουν αυτό. Προσποιούμαστε ότι είμαστε καλά, γιατί μόνο έτσι μπορείς να ελευθερώσεις πράγματα και να βρεις τη σκηνή. Αν είσαι πολύ δειλός και τρομαγμένος ότι θα πληγώσεις κάποιον ή ότι παρατραβάς το σκοινί ή ότι υπάρχει ένα όριο που δεν μπορείς να ξεπεράσεις, αυτό κάνει τους πάντες επιφυλακτικούς.» απάντησε η Κίντμαν.




Μετά το διαζύγιο της από τον Τομ Κρουζ, όλα άλλαξαν προς το καλύτερο.Σπουδαίοι ρόλοι, συνεργασίες με εξαιρετικούς συναδέλφους της αλλά και τους καλύτερους σκηνοθέτες, με πολλούς απ' αυτούς να είναι εναλλακτικοί, πιο «ψαγμένοι» και λιγότερο εμπορικοί. Μπορεί για κάθε ταινία να κάποια εκατομμύρια δολάρια όμως όταν θέλει να παίξει έναν ρόλο διαφορετικό και ίσως πιο ποιοτικό δεν την νοιάζει η αμοιβή. Ο γάμος την με τον τραγουδιστή Κιθ Ούρμπαν δέκα χρόνια πριν και οι δυο τους κόρες την έκαναν σίγουρα πιο ισορροπημένη και ευτυχισμένη.

Διάβασε όλη την συνέντευξη της Κιντμαν στο περιοδικό Interview ☞ εδώ 






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Facebook Twitter YouTube