ΤΟ ΝΕΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ LADY GAGA & H ANAΚΗΡΥΞΗ ΤΗΣ ΩΣ «ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ» ΑΠΟ ΤΟ BILLBOARD!



 Lady Gaga ανακηρύχθηκε από το Βillboard ως η «Γυναίκα της χρονιάς» για το 2015 (πέρυσι & πρόπερσι είχαν τιμήσει την Taylor Swift) και η βράβευση θα γίνει τον Δεκέμβριο.Το περιοδικό αναφέρθηκε στην ασύγκριτη συνεισφορά της στην βιομηχανία της μουσικής,στα 6 Grammy και φυσικά στην τεράστια επιρροή της στον κόσμο και ειδικά στους νέους!
Η φετινή χρονιά ήταν σημαντική για την Gaga τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα προσωπικά. Η επιτυχημένη συνεργασία της με τον Tony Bennett με τα τραγούδια του κοινού τους δίσκου «Cheek To Cheek» να φτάνουν στις πρώτες θέσεις των charts, η εξίσου επιτυχημένη τους περιοδεία, το Grammy για το άλμπουμ «Cheek To Cheek» στη κατηγορία «Best Traditional Pop Vocal Album», μια αξιοσημείωτη ερμηνεία στην τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ, ο πρωταγωνιστικός της ρόλος στην σειρά Αmerican Horror Story:Hotel και τέλος ο αρραβώνας της με τον ηθοποιό Taylor Kinney.Όχι και άσχημα δηλαδή!
Το νέο χορευτικό τραγούδι της Gaga «I Want Your Love» το ακούσαμε σήμερα μέσα από το βίντεο για της συλλογής του Tom Ford για την Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2016. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Facebook Twitter YouTube