Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ KATE WINSLET ΟΤΑΝ Ο LEO ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΟΥ ΌΣΚΑΡ!


φιλία της Kate Winslet με τον Leonardo DiCaprio μετράει πάρα πολλά χρόνια, σχεδόν είκοσι, από τότε που γύρισαν μαζί μια από τις μεγαλύτερες ιστορίες αγάπης που είδαμε στην μεγάλη οθόνη, αλλά και την δεύτερη μεγαλύτερη εισπρακτική επιτυχία όλων των εποχών, του «Τιτανικού». 


Δείτε ακόμη: THE OSCARS 2016



Ο ρόλος της Winslet στην ταινία « Steve Jobs» της χάρισε την υποψηφιότητα για το «Όσκαρ Β' Γυναικείου Ρόλου», το οποίο κέρδισε τελικά η Alicia Vikander για τον ρόλο της στην ταινία «The Danish Girl».

Φέτος ήταν η χρονιά του Leonardo και δεν θα μπορούσε να λείπει από δίπλα του η κολλητή του φίλη.

Δείτε ακόμη:ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΓΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΝΟΜΗΣ ΤΩΝ ΒΡΑΒΕΙΩΝ ΟSCAR 2016


Η 40χρονη ηθοποιός παρακολουθούσε γεμάτη αγωνία δίπλα στον σύζυγο της Ned Rocknroll, την στιγμή της ανακοίνωσης του ονόματος του νικητή για το «Όσκαρ Α' Ανδρικού Ρόλου» από την Julianne Moore. Όταν άκουγε τον λόγο του ΝτιΚάπριο η κάμερα την πέτυχε να δακρύζει από χαρά και στην συνέχεια σηκώθηκε να τον χειροκροτήσει όπως και όλοι στην αίθουσα.

Δείτε ακόμη:Η ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΗΣ LADY GAGA, O ΑΙΧΜΗΡΟΣ ΜΟΝΟΛΟΓΟΣ ΤΟΥ CHRIS ROCK, ΕΝΑ ΞΕΚΑΡΔΙΣΤΙΚΟ ΣΑΤΥΡΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΩΝ WEEKND & SAM SMITH!








Η Winslet κέρδισε το 2009 το «Όσκαρ Α' Γυναικείου Ρόλου» για τον ρόλο της στην ταινία «The Reader» στην οποία είχε συμπρωταγωνιστεί τον DiCaprio.





Στην χθεσινή βραδιά η Κate μπορεί να συνοδευόταν από τον σύζυγο της & ο Leo να είχε στο πλάι του την μαμά του, όμως στο κόκκινο χαλί φωτογραφήθηκαν μαζί. Μια υπέροχη & αληθινή φιλία...





















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Facebook Twitter YouTube