Η ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΗΣ LADY GAGA, O ΑΙΧΜΗΡΟΣ ΜΟΝΟΛΟΓΟΣ ΤΟΥ CHRIS ROCK, ΕΝΑ ΞΕΚΑΡΔΙΣΤΙΚΟ ΣΑΤΥΡΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΩΝ WEEKND & SAM SMITH!


την 88η Τελετή Απονομής των  Βραβείων της Αμερικανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου καλεσμένος ήταν και ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ  Joe Biden, ο οποίος κάλεσε στη σκηνή την Lady Gaga για να τραγουδήσει το «Till it happens to you».


Δείτε ακόμη: THE OSCARS 2016

Το συγκεκριμένο τραγούδι έχει ως θέμα του τις σεξουαλικές επιθέσεις που διαπράττονται στις πανεπιστημιουπόλεις της Αμερικής.

Δείτε ακόμη:ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΓΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΝΟΜΗΣ ΤΩΝ ΒΡΑΒΕΙΩΝ ΟSCAR 2016


Η Lady Gaga συγκίνησε το κοινό με την εξαιρετική & γεμάτη συναίσθημα ερμηνεία της, ενώ μαζί της στη σκηνή βρέθηκαν και θύματα σεξουαλικής βίας.

Από την άλλη ο Chris Rock με τον αιχμηρό του λόγο και το απίστευτο έξυπνο χιούμορ του, πέρασε από κόσκινο την έλλειψη των μαύρων ηθοποιών (και όχι μόνο) από τις υποψηφιότητες των φετινών βραβείων.

Ο Rock ξεκίνησε την ομιλία του ως εξής: «Καταλαβαίνετε πως αν έθεταν σε υποψηφιότητα τους παρουσιαστές, δεν θα έπαιρνα καν αυτή τη δουλειά! Έτσι όλοι σας θα βλέπατε τον Neil Patrick Harris (ηθοποιός) τώρα».

«Αυτά όμως είναι τα πιο άγρια, τρελά Όσκαρ που έχουν παρουσιαστεί ποτέ, επειδή προέκυψε όλη αυτή η διαμάχη. Δεν υπάρχουν μαύροι υποψήφιοι & όλοι μου λένε ''Chris, πρέπει να μποϊκοτάρεις (την τελετή απονομής), πρέπει να παραιτηθείς»,συνέχισε.

Αυτό ξάφνιασε ακόμα περισσότερο ήταν η δίκαιη για μένα, ήταν το ότι σχολίασε και τους ηθοποιούς που αποφάσισαν φέτος να σνομπάρουν την απονομή όπως το ζεύγος Jada Pinkett & Will Smith.



«Πώς γίνεται αυτοί που σου λένε να παραιτηθείς να είναι πάντα άνεργοι; Ποτέ κάποιος εργαζόμενος δεν θα σου πει να παραιτηθείς. Καταρχάς, γιατί διαμαρτυρόμαστε; Η μεγάλη ερώτηση είναι: Γιατί σε αυτά τα Όσκαρ; Γιατί τώρα; Είναι η 88η τελετή της Ακαδημίας, το οποίο σημαίνει πως όλο αυτό το πράγμα με την έλλειψη μαύρων υποψηφίων έχει συμβεί τουλάχιστον άλλες 71 φορές. Εντάξει;».

Ατάκες που ήταν αυτές ακριβώς που έπρεπε να ακούσουν/με από το στόμα του.


Εξαιρετικός στην ερμηνεία του ήταν ο Καναδός & βραβευμένος με Grammy τραγουδιστής Weeknd (Abel Tesfaye), Ο οποίος ερμήνευσε το υποψήφιο για Όσκαρ πρωτότυπου τραγουδιού «Earned It» από το φιλμ «The Fifty Shades of Grey».



Κατά την γνώμη μου (αλλά και πάρα πολλών ακόμα) το τραγούδι του όπως και εκείνο της Gaga ήταν πολύ καλύτερα από εκείνο που τελικά βραβεύθηκε, το «Writing's On The Wall» (από την ταινία SPECTRE) που ερμήνευσε (και έγραψε μαζί με τον Jimmy Napesο) ο Sam Smith.

Άκουσε και το βραβευμένο με Όσκαρ «Writing's On The Wall»
Για το τέλος άφησα το παρακάτω σατυρικό βίντεο ταινιών που ήταν υποψήφιες για Όσκαρ. Aξίζει να το δεις γιατί είναι από τα καλύτερα που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια!



Οι κωμικοί ηθοποιοί Whoopi Goldberg, Jeff Daniels, Kristen Wiig, Chris Rock, Tracy Morgan, Leslie Jones εμφανίζονται στις πιο χαρακτηριστικές σκηνές των ταινιών «Joy», «The Danish Girl», «The Revenant», «The Martian»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Facebook Twitter YouTube