EΝΑ ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΣΗΜΟ SEX TAPE KIM KARDASHIAN


Kim Kardashian πλούσια ήταν πάντα, διάσημη όμως όχι και δεν ήθελε να βρίσκεται πάντα στη σκιά της τότε κολλητής της, Πάρις Χίλτον. Τον Φεβρουάριο του 2007 κυκλοφόρησε μια ταινία πορνό με πρωταγωνιστές την Κιμ & τον σύντροφο της Ray Z, που της άλλαξε μια για πάντα τη ζωή.



Η τότε 27χρονη σέξι Kim δήλωνε(μέχρι και στην Όπρα είχε κλάψει) πως δεν είχε δώσει ποτέ την έγκριση της για την κυκλοφορία του πορνό, μηνύοντας μάλιστα στη συνέχεια την εταιρία πορνό που ήταν υπεύθυνη για τη διανομή. Τελικά συμβιβάστηκαν εξωδικαστικά οι δυο πλευρές, με την εταιρία να της δίνει  ως αποζημίωση το ποσό των 5 εκατομμυρίων δολαρίων! 



Τα χρόνια πέρασαν, η Κιμ παντρεύτηκε άλλες δυο φορές και απέκτησε δυο παιδιά με τον τελευταίο της σύζυγο, ενώ η οικογένεια/θίασος έβγαλε πάρα πολλά εκατομμύρια ξεπουλώντας την ζωή τους και κάνοντας πολλές πλαστικές επεμβάσεις!

Ο συγγραφέας Ian Halperin στο νέο του βιβλίο με τίτλο «Kardashian Dynasty», υποστηρίζει (έχοντας όπως λέει τα απαιτούμενα στοιχεία) αυτό που ακούγεται σχεδόν δέκα χρόνια τώρα, πως η Kim και η μητέρα της Kris Jenner, διέρρευσαν μόνες τους το πορνό, με στόχο τα χρήματα  & τη φήμη.



Σύμφωνα με πηγή της κινηματογραφικής βιομηχανίας ταινιών για ενηλίκους, η Κιμ είχε την ιδέα να κάνει μια ταινία πορνό:
«Ένας κοινός φίλος της Καρντάσιαν και της Πάρις Χίλτον( η οποία έγινε διάσημη και για τα homemade πορνό της) είχε ενημερώσει την Κιμ πως αν ήθελε ν' αποκτήσει φήμη, μια ταινία πορνό θα ήταν ο καλύτερος τρόπος. Η Κ.Καρντάσιαν είχε συζητήσει την ιδέα της παραγωγής μιας τέτοιου είδους ταινίας και με την οικογένειά της!»

«Ήταν η Kris που έκανε τη συμφωνία με την εταιρία Vivid Entertainment και ήταν υπεύθυνη για την προώθηση της ταινίας.»

Φυσικά από την πλευρά της οικογένειας τα διαψεύδουν...
Πώς είναι δυνατόν να πιστέψεις μια οικογένεια, η οποία έχει ''χτίσει'' μια μικρή αυτοκρατορία βασισμένη σε σκάνδαλα, σεξ, πλαστικές και μια ζωή σε απευθείας μετάδοση; 



Εσύ πιστεύεις ότι η Κim είχε την ιδέα και την ''διάθεση'' & η momager-προαγωγός(χαχα) Kris έκανε όλα τα υπόλοιπα για να κάνει την ατάλαντη κόρη της διάσημη;



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Facebook Twitter YouTube