ΥΙΟΘΕΤΗΣΑΝ Η JENNIFER ANISTON & Ο JUSTIN THEROUX ΔΥΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ;


ετά από πολλές προσπάθειες η 47χρονη Jennifer Aniston & ο 44χρονος σύζυγός της Justin Theroux έγιναν γονείς;
Σύμφωνα με το «OK!», η Sandra Bullock βοήθησε το ζευγάρι να αποκτήσουν μέσω υιοθεσίας δυο κοριτσάκια(οι οποίες είναι αδελφές) 3 και 4 ετών. Η 51χρονη Sandra Bullock γνωρίζοντας τη διαδικασία μιας και είχε υιοθετήσει ένα αγοράκι & ένα κοριτσάκι, είπε στο ζευγάρι τι πρέπει να κάνει ώστε να κρατήσουν το θέμα μακρυά από τον τύπο για ένα χρονικό διάστημα, μέχρι όλα να είναι εντάξει και να τα πάρουν στο σπίτι τους.


Η Jen και η Sandra ξεκίνησαν να κάνουν παρέα μετά τη συνάντησή τους στο σπίτι Γκουίνεθ Πάλτροου το 2014. Η Άνιστον είχε ήδη αρχίσει τις ερωτήσεις σχετικά με τη διαδικασία για πάνω από ένα χρόνο και το πρόσφατο ταξίδι για σκι στο Jackson Hole έγινε ουσιαστικά για να συζητήσουν γι αυτό το θέμα.


Η Τζένιφερ ήθελε μωρό και χρόνια, κάτι που προσπάθησαν με τον Justin με εξωσωματική γονιμοποίηση χωρίς επιτυχία, από τότε που αρραβωνιάστηκαν το 2012.


Ποια είναι η αλήθεια;

Σύμφωνα με το gossipcop.com δεν ισχύει η υιοθεσία των δυο κοριτσιών και διαψεύδει κατηγορηματικά το περιοδικό ΟΚ!, θεωρώντας το άρθρο ως ένα ακόμη ψέμα που έχει να κάνει με την Άνιστον, όπως έχει συμβεί και πολλά άλλα τεύχη που έγραφαν για για εγκυμοσύνες & υιοθεσίες που δεν ίσχυαν φυσικά.
Το Gossip Cop επικοινώνησε με την εκπρόσωπο τύπου του ζευγαριού, η οποία δήλωσε: «Μπορούν να γράφουν ό,τι θέλουν, παρά το γεγονός ότι τους είπαν επίσημα ότι δεν είναι αλήθεια.»


Μετά από τόσα πολλά ψέμματα που έχουν γραφτεί για το θέμα της μητρότητας της Τζένιφερ Άνιστον, πιστεύω το gossipcop.com προς το παρόν!


Το τι τελικά είναι αλήθεια και τι όχι, θα μαθευτεί αργά ή γρήγορα...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Facebook Twitter YouTube