O MEL GIBSON ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΤΟ ΣΙΚΟΥΕΛ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ «ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ» ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΚΑΡΕΙ ΤΟ ΚΟΙΝΟ

https://happycity-blog.blogspot.gr/2016/06/o-mel-gibson.html

ταινία «Τα Πάθη» (ή «Τα Πάθη Του Χριστού») είναι η πιο επιτυχημένη ανεξάρτητη ταινία όλων των εποχών και προβλήθηκε το 2004 με τεράστια παγκόσμια επιτυχία. Με προϋπολογισμό μόλις 30.000.000$ και εισπράξεις που έφτασαν τα 612.000.000$ -εισπρακτικό ρεκόρ «R rated» (ακατάλληλη για ασυνόδευτα άτομα κάτω των 17 χρόνων) ταινίας που ξεπεράστηκε φέτος(!) από το «Deadpool»- έφτασε η στιγμή για το σίκουελ.


Το πρώτο φιλμ (γυρισμένο στην Αραμαϊκή γλώσσα) επικεντρωνόταν στις τελευταίες δώδεκα ώρες του Ιησού, τονίζοντας την ανθρώπινη υπόσταση του, με αρκετό αίμα στις σκηνές των βασανιστηρίων, ωμή βία και ρεαλισμό. Η καλύτερη ταινία με θέμα την ζωή του Χριστού!



Ο Mel Gibson ετοιμάζει μαζί με τον Randall Wallace (σεναριογράφο του «Braveheart»), τη συνέχεια τη ταινίας όπου θα ακολουθεί τη ζωή του Χριστού στο διάστημα των τριών ημερών μεταξύ της Σταύρωσης και της Ανάστασης.

Ο 49χρονος Τζον Καβίζελ, ο ηθοποιός που υποδύθηκε τον Χριστό θα επιστρέψει στον ίδιο ρόλο και δήλωσε σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «USA Today»: «Υπάρχουν πράγματα που δε μπορώ να πω που θα σοκάρουν το κοινό. Είναι σπουδαίο. Μείνετε συντονισμένοι. Δε θα σας πω πως πρόκειται να το πάει. Αλλά θα σας πω ότι η ταινία που θα κάνει πρόκειται να είναι η σημαντικότερη στην ιστορία του κινηματογράφου, είναι τόσο καλή». 



«Πάντα ήθελα να πω αυτήν την ιστορία (της Ανάστασης)», δήλωσε πριν δυο χρόνια περίπου στο «The Hollywood Reporter» ο R.Wallace, ο οποίος έχει θρησκευτικές σπουδές στο Πανεπιστήμιο του Duke!
Ο σεναριογράφος δήλωσε πως «Τα Πάθη είναι η αρχή και υπάρχουν ακόμα πολλά για να πούμε» ενώ πρόσθεσε ότι η Ευαγγελική κοινότητα θεωρεί τα "Πάθη" τη μεγαλύτερη ταινία που έγινε ποτέ στο Hollywood και πάντα τους έλεγαν ότι ένα σίκουελ θα ήταν ακόμα μεγαλύτερο!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Facebook Twitter YouTube