H SARAH JESSICA PARKER ΜΙΛΗΣΕ (ΞΑΝΑ) ΓΙΑ ΤΟ SEX AND THE CITY 3. ΠΟΙΑ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΣΤΑΡ ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΓΙΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΡΙΑ ΤΗΣ KIM CATTRALL


Toυς τελευταίους μήνες η ακύρωση  της τρίτης ταινία ''Sex And The City'' έκανε τις σχέσεις της  Κιμ Κατράλ με τους υπόλοιπους ηθοποιούς, ακόμα χειρότερες.
Η 61 Κιμ ηθοποιός δήλωσε: «Ποτέ δεν ήμασταν φίλες. Ήμασταν συνάδελφοι, και αυτό ήταν το υγιές επειδή υπάρχει σαφής διαχωρισμός ανάμεσα στην επαγγελματική ζωή και σχέση και τα προσωπικά.

Όλες τους έχουν παιδιά και είμαι 10 χρόνια μεγαλύτερη, κι από τότε που τελείωσε η σειρά περνάω τον περισσότερο χρόνο μου εκτός Νέας Υόρκης, οπότε δεν τις βλέπω. Το κοινό σημείο αναφοράς ήταν η σειρά και τώρα αυτή έχει τελειώσει».  



Λίγες μέρες αργότερα είπε: «Αυτό είναι το σημείο όπου αναφέρομαι στους ανθρώπους από το σίριαλ και συγκεκριμένα τη Σάρα Τζέσικα και νομίζω ότι θα μπορούσαν να είναι πιο ευγενικοί».


   

Η Πάρκερ όλο αυτό το διάστημα δεν είχε σχολιάσει τα λεγόμενα της συμπρωταγωνίστριας της, μέχρι που πρόσφατα δήλωσε στην εκπομπή του Andy Cohen:  «Απλά μου ράγισε την καρδιά. Το βρήκα πολύ ενοχλητικό γιατί αυτός δεν είναι ο τρόπος που εγώ θυμάμαι την εμπειρία μας. Είναι λυπηρό, αλλά πάντα πιστεύω ότι τι μας συνδέει αυτή η μοναδική εμπειρία. Ήταν μια επαγγελματική εμπειρία αλλά έγινε προσωπική γιατί κράτησε πολλά χρόνια της ζωής μας, οπότε ελπίζω ότι κάτι τέτοιο θα σβήσει οτιδήποτε έχει ειπωθεί πρόσφατα»

Όσο για το αν θα «σκοτώσουν» τη Σαμάνθα Τζόους είπε:
 «Νομίζω ότι από τη στιγμή που όλοι θα έχουν βιώσει τη διαδικασία του "πένθους",  τότε ο Michael Patrick King (ο σκηνοθέτης του SATC) μπορεί να επιστρέψει και να σκεφτεί τι θα ήθελε ίσως να κάνει και πώς μπορεί να θέλει να προχωρήσει. Αυτή είναι η πιο σαφής απάντηση που έχω να δώσω».



Για το ποια θα μπορούσε να αντικαταστήσει την Κιμ Κατράλ, η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ είπε πως η Σάρον Στόουν θα μπορούσε να το κάνει και πως έχει προταθεί από πολλούς ως η ιδανική επιλογή για τον ρόλο. 

Είναι ολοφάνερο, η τρίτη ταινία όχι μόνο θα γυριστεί, αλλά θα συμβεί χωρίς την Κατράλ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Facebook Twitter YouTube