«ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ»: Η ΘΡΥΛΙΚΗ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ!




η νέα εκδοχή της πιο αγαπημένης τηλεοπτικής σειράς της δεκαετίας του '80 θα την δούμε από το δίκτυο The CW! Η θρυλική «Δυναστεία» θα έχει προσαρμοστεί όπως καταλαβαίνεις στην σημερινή εποχή και θα την αναλάβουν ο Josh Schwartz και η Stephanie Savage (οι δημιουργοί των σειρών Gossip Girl & The O.C.), ενώ οι δημιουργοί της πρωτότυπης σειράς, Esther Shapiro και Richard Shapiro, θα επιστρέψουν ως διευθυντές παραγωγής.


Το αν θα εμφανιστούν κάποιοι από τους αρχικούς πρωταγωνιστές δεν έχει γίνει γνωστό.


Τον John Forsythe (Blake Carrington) είναι αδύνατον να τον δούμε γιατί πέθανε στα 92 του το 2010, όσο για τις άλλες δυο κυρίες μπορεί και να δώσουν λίγη από την λάμψη τους κάνοντας φυσικά και την καλύτερη διαφήμιση.


Η Linda Evans (Krystle Carrington) είναι σήμερα 73 ετών και έχει να εμφανιστεί σε σειρά είκοσι χρόνια (για σινεμά, ας το αφήσουμε καλύτερα) όσο για την υπέροχη 83χρονη Ντάμα Joan Collins, συνεχίζει ακάθεκτη όλα αυτά τα χρόνια να παίζει σε κινηματογράφο & τηλεόραση (τελευταία της συμμετοχή είναι αυτή στην σειρά The Royals).

  
Η «Δυναστεία» ήταν μια Αμερικανική τηλεοπτική σαπουνόπερα που προβλήθηκε στο ABC από τις 12/1/81 εως τις 11/5/89. Στην Ελλάδα προβλήθηκε από την ΕΡΤ2 (κύκλοι 1-7) και το Mega Channel (κύκλοι 8-9) ενώ δύο κύκλοι είχαν κυκλοφορήσει και σε βιντεοκασέτες (6-7) από την Joy Video. Επαναλήψεις προβλήθηκαν και από τα κανάλια New Channel και Μακεδονία TV. Δημιουργήθηκε από τους Richard και Esther Shapiro , σε παραγωγή Aaron Spelling. Αρχικά η σειρά είχε ως επίκεντρο δύο οικογένειες, τους μεγαλοεπιχειρηματίες Κάρρινγκτον και τους μεσοαστούς Μπλέιζντελ. 

Ζούσαν στο Ντένβερ του Κολοράντο. Πρωταγωνιστές ήταν οι John Forsythe και Linda Evans , ο πρώτος ως ο μεγιστάνας του πετρελαίου Μπλέηκ Κάρρινγκτον και η δεύτερη ως η σύζυγός του Κρυστλ. Η Δυναστεία ήταν η απάντηση του ABC στη σειρά "Ντάλλας" του CBS-και έτσι και απάντηση της ΕΡΤ2 στην ΕΡΤ1. Σε παραγωγή του Άρον Σπέλινγκ, η πρωτότυπη «Δυναστεία» προβλήθηκε στο ABC από το 1981 έως το 1989, με 220 επεισόδια και πρωταγωνιστές, μεταξύ των άλλων, η Τζόαν Κόλινς, η Λίντα Έβανς και ο Τζον Φορσάιθ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Facebook Twitter YouTube