WESTWORLD: ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ HBO ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ GAME OF THRONES;

https://happycity-blog.blogspot.gr/2016/10/westworld-hbo-game-of-thrones.html


ο «Westworld» είναι η νέα σειρά του «HBO» που έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Δευτέρας, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις σε κοινό και κριτικούς! Πρόκειται για ένα sci-fi thriller με πρωταγωνιστή τον βραβευμένο με Όσκαρ Anthony Hopkins αλλά και ένα εξαιρετικό καστ όπως τους: Ed Harris, Evan Rachel Wood, James Marsden, Thandie Newton, Jeffrey Wright, Tessa Thompson, Sidse Babett Knudsen, Jimmi Simpson, Rodrigo Santoro, Shannon Woodward, Ingrid Bolsø Berdal, Simon Quarterman, Angela Sarafyan, Luke Hemsworth και Clifton Collins Jr.


Σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen η πρεμιέρα του «Westworld» συγκέντρωσε συνολικά 3.300.000 τηλεθεατές και έκανε το καλύτερο άνοιγμα σειράς του HBO με δεύτερο το «True Detective»(2.330.000 τηλεθεατές) και τρίτο το «Game of Thrones» (2.200.000 τηλεθεατές)!

Το «Westworld» είναι βασισμένο στην ομότιτλη ταινία του 1973 με πρωταγωνιστή τον Yul Brynner, σε σενάριο & σκηνοθεσία του Michael Chrichton, ο οποίος έχει γράψει μεταξύ άλλων, και τα βιβλία «Congo» & «Jurassic Park».


Η σειρά διαδραματίζεται στο κοντινό μέλλον όπου ο Dr. Robert Ford (Anthony Hopkins) έχει σχεδιάσει & δημιουργήσει ένα θεματικό πάρκο αναψυχής στο οποίο οι επισκέπτες συνυπάρχουν με ανθρωπόμορφα ρομπότ, που είναι προγραμματισμένα να εκπληρώνουν επιθυμίες κάθε είδους. Ναι, ακόμα και σεξ!


Τα πάντα σχεδόν είναι ψεύτικα, ακόμα και τα ζώα! 

Οι θεματικές ενότητες του πάρκου είναι τρεις, το «Roman World» (διαδραματίζεται στην Πομπηία), το «Medieval World», (στην Ευρώπη των Ιπποτών) και το «Westworld» (με θέμα την Άγρια Δύση).


Kάποιοι ήδη συγκρίνουν την επιτυχία της σειράς με εκείνη του «Game of Thrones», που προβάλλεται και αυτό από το HBO
Θα γίνει η νέα μας τηλεοπτική εμμονή; 

Κατά την γνώμη μου μπορεί να διαφημίζεται ως το νέο «GoT» όμως δεν νομίζω να μας προκαλέσει τα ίδια συναισθήματα. Πρόκεται πάντως για μια καλογυρισμένη σειρά, με καλές ερμηνείες & εκπληκτική φωτογραφία!

Σύμφωνα με το Hollywood Reporter, τα δέκα επεισόδια θα κοστίσουν σχεδόν 100.000.000$ (τον ίδιο προυπολογισμό είχε και το «Vinyl» του HBO που τελικά σταμάτησε μετά από μόλις μία σεζόν). 
  
Το κόστος του 90λεπτου πιλοτικού επεισοδίου έφτασε τα 25.000.000$, συμπεριλαμβανομένων και επαναληπτικών λήψεων (ο πιλότος του «Game of Thrones» κόστισε 20.000.000$), ενώ ο προϋπολογισμός ανά επεισόδιο λέγεται ότι θα κυμαίνεται από 8.000.000$ σε 10.000.000$.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Facebook Twitter YouTube