ΕΣΠΑΣΕ ΤΕΛΙΚΑ Η ADELE ΤΟ GRAMMY ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ BEYONCE;


Adele στα χθεσινά βραβεία Grammy ήταν η μεγάλη νικήτρια, αν και η Beyoncé ήταν το φαβορί της βραδιάς με τις περισσότερες υποψηφιότητες.

Όταν η Adele ανέβηκε στη σκηνή για να παραλάβει το βραβείο «Άλμπουμ της Χρονιάς» είπε: «Δεν μπορώ να δεχτώ αυτό το βραβείο, και νιώθω πολύ ταπεινή και πολύ ευγνώμων, αλλά η ζωή μου είναι η Beyoncé, και το άλμπουμ ''Lemonade'' ήταν τόσο μνημειώδες και τόσο καλά εκτελεσμένο». Όλοι οι καλλιτέχνες εδώ την αγαπάμε. Είναι το φως μας για το πώς έχει κάνει τους ανθρώπους να αισθάνονται και να τους δυναμώνει. Σ’αγαπώ. Πάντα σε αγαπούσα και πάντα θα σε αγαπώ», κάνοντας την Queen Bey να δακρύσει! 



H Adele στη συνέχεια έσπασε το βραβείο της στην μέση για να δώσει το μισό στην Beyonce, μια κίνηση που σε πολλούς θύμισε τη σκηνή από την ταινία "Mean Girls'', όταν η Lindsay Lohan κερδίζει τον τίτλο της «βασίλισσας του σχολικού χορού» και σπάει το στέμμα της σε κομματάκια ώστε να τα μοιράσει σ' όλες τις άλλες μαθήτριες. 

Δείτε ακόμη: GRAMMY AWARDS 2017: Η ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΙΚΗΤΕΣ

Έσπασε τελικά η Adele το Grammy στη μέση για να το μοιραστεί με την Beyonce;

Η απάντηση είναι πως το έκανε, όμως δεν το μοιράστηκε ποτέ με την Beyonce και υπάρχουν αποδείξεις.

Η Adele μετά την απονομή πηγαίνει στα παρασκήνια όπου της αντικαθιστούν το βραβείο μ' ένα ολοκαίνουργιο, ενώ στο τέλος της βραδιάς φωτογραφήθηκε με τα πέντε της βραβεία σε άριστη κατάσταση! 







Ήταν τελικά μια σκηνοθετημένη κίνηση ή όχι; 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Facebook Twitter YouTube