''FEUD: BETTE AND JOAN'': H JESSICA LANGE & Η SUSAN SARANDON ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ ΣΤΗ ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ RYAN MURPHY


θρυλική κόντρα της Μπέτι Ντέιβις με τη Τζόαν Κρόφορντ, έγινε τηλεοπτική σειρά από τον Ράιαν Μέρφι ("Nip/Tuck" & "American Horror Story") και θα προβληθεί μέσα από το τηλεοπτικό δίκτυο FX.



Ο Μέρφι επέλεξε την Τζέσικα Λανγκ (την αγαπημένη του ηθοποιό από τους περισσότερους κύκλους του "American Horror Story"), για τον ρόλο της Τζόαν Κρόφορντ,  ενώ για εκείνον της Μπέτι Ντέιβις, τη Σούζαν Σαράντον.



Η πρώτη σεζόν του "Feud'' έχει τον τίτλο ''Bette and Joan" θα μας πάει πίσω, στη δεκαετία του '30, όπου οι δύο ηθοποιοί προσπαθούσαν να ξεχωρίσουν στο Χόλιγουντ, φτάνοντας στο 1962 όταν συνεργάστηκαν στο χαμηλού προϋπολογισμού φιλμ "Τι απέγινε η Μπέιμπι Τζέιν", με τους καβγάδες τους  να είναι ομηρικοί και τη Ντέιβις να φτάνει στο σημείο να κλωτσήσει στο κεφάλι την Κρόφορντ.



Η πρώτη σεζόν της μίνι σειράς των πέντε επεισοδίων θα κάνει πρεμιέρα στις 5 Μαρτίου 2017.



Οι δυο βραβευμένες με Όσκαρ ηθοποιοί που ενσαρκώνουν τις επίσης βραβευμένες, Κρόφορντ & Ντέιβις, είναι απ' ότι φαίνεται από το τρέιλερ η καλύτερη επιλογή. 


Πρωταγωνιστούν: Jessica Lange (Joan Crawford), Susan Sarandon (Bette Davis), Judy Davis (Hedda Hopper), Jackie Hoffman (Mamasita), Alfred Molina (Robert Aldrich), Stanley Tucci (Jack L.Warner), Alison Wright (Pauline Jameson). 

Συμμετέχουν: Sarah Paulson (Geraldine Page), Dominic Burgess (Victor Buono), Catherine Zeta-Jones (Olivia de Havilland), Molly Price (Harriet Foster), Kathy Bates (Joan Blondell)




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Facebook Twitter YouTube