Η KRISTEN STEWART ΩΣ ΟΙΚΟΔΕΣΠΟΙΝΑ ΤΟΥ SATURDAY NIGHT LIVE ΗΤΑΝ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ


26χρονη ηθοποιός Κρίστεν Στιούαρτ ήταν η οικοδέσποινα του τελευταίου επεισοδίου του Saturday Night Live (SNL) και τα πήγε περίφημα. 
«Έχω λίγο άγχος για τη σημερινή εκπομπή γιατί ξέρω πως ο πρόεδρος μάλλον μας βλέπει και δεν είμαι σίγουρη ότι με συμπαθεί και πολύ», είπε στην αρχή του μονολόγου της.
Ανέφερε όπως περίμεναν οι περισσότεροι τα παλιά σχόλια του Τραμπ στο τουιτερ, την εποχή που ήταν ζευγάρι με τον Ρόμπερτ Πάτισον, λέγοντας πως μάλλον ο Ντοναλντ ήταν ερωτευμένος με το τότε αγόρι της. «Να πως το ξέρω. Πριν από τέσσερα χρόνια, είχα σχέση με αυτόν τον τύπο, τον Ρομπ και χωρίσαμε και μετά τα ξαναβρήκαμε και για κάποιο λόγο αυτό έκανε τον Ντόναλντ Τραμπ να τρελαθεί», είπε η ηθοποιός.

Η ταλαντούχα  Στιούαρτ μίλησε ανοικτά και για τη σεξουαλικότητά της, λέγοντας: «Ντόναλντ αν δεν με συμπαθούσες τότε, σίγουρα δεν πρόκειται να με συμπαθήσεις τώρα, γιατί παρουσιάζω το SNL και γιατί είμαι τόσο γκέι». 





Στη συνέχεια προβλήθηκε μια διαφήμιση παρωδία λόγω του τελικού του Αμερικανικού ποδοσφαίρου «Super Bowl». Στο ξεκαρδιστικό σενάριο οι πεινασμένοι άντρες βλέπουν στο σαλόνι τον αγώνα, ενώ στην κουζίνα μια η νοικοκυρά σύζυγος εκεί που ετοίμαζε τα σνακς ξαφνικά βρέθηκε να ζει την απόλυτη ερωτική φαντασίωση της ζωής της με την Σαμπίνε που υποδύθηκε η Κρίστεν Στιούαρτ.





Ρίξε και μια ματιά σε τρία ακόμα σκετσάκια του SNL

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Facebook Twitter YouTube