Η MARIAH CAREY ΚΑΝΕΙ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΜΕ ΤΑ ΤΑΚΟΥΝΙΑ & ΣΤΟ ΝΕΟ ΤΗΣ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙΕΙ ΤΟ ΝΥΦΙΚΟ ΤΗΣ


ια μικρή ιδέα από το νέο single της ντίβας της ποπ, πήραμε την προηγούμενη εβδομάδα κατά τη διάρκεια του ριάλιτι «Mariah’s World», χθες όμως ακούσαμε ολόκληρο το τραγούδι και είδαμε το βίντεο που το συνοδεύει. 
Η Mariah Carey έγραψε το κομμάτι μαζί με τους Kyle West, Donnell Jones και Keenon Jackson. 






To ''I Don’t'' (στο οποίο συμμετέχει ο YG) είναι αφιερωμένο στον χωρισμό της από τον δισεκατομμυριούχο πρώην σύντροφό της James Packer. Το κομμάτι δεν είναι κατά τη γνώμη μου από τα καλύτερα της όπως και το βίντεοκλιπ. Η Mimi είτε φοράει προκλητικά κορμάκια είτε κόκκινη τουαλέτα με βαθύ ντεκολτέ, κοντεύει να γίνει γραφική με τις κακόγουστες εμφανίσεις της, γιατί προσπαθεί να παρουσιάσει μια εικόνα του εαυτού της που δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να την υποστηρίξει πια.  




Η 46χρονη Carey δεν αλλάζει πάντως το σέξι στυλ της ούτε καν όταν πηγαίνει στο γυμναστήριο και απ' ότι φαίνεται οι φόρμες γυμναστικής και τ' αθλητικά παπούτσια μάλλον δεν έχουν καμιά θέση στην σέξι γκαρνταρόμπα της. Ότι γυμνάστηκε δηλαδή με τα ψηλοτάκουνα αθλητικά μποτάκια (από τη συλλογή της Rihanna για γνωστή εταιρεία αθλητικών ειδών);

Eπειδή όμως έχει γράψει & τραγουδήσει κομματάρες, της τα συγχωρούμε όλα!


Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης Mariah Carey (@mariahcarey) στις
 







Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης Mariah Carey (@mariahcarey) στις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Facebook Twitter YouTube