ATOMIC BLONDE: ΤΟ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΤΡΕΙΛΕΡ ΤΗΣ ΝΕΑ ΤΑΙΝΙΑΣ ΤΗΣ CHARLIZE THERON


νέα ταινία της βραβευμένης με Όσκαρ Σαρλίζ Θερόν λέγεται «Atomic Blonde» και είναι βασισμένη στο graphic novel του Αντονι Τζόνστον, «The Coldest City».
Μετά τις περιπέτειες "Mad Max: Fury Road" και "The Fate of the Furious" η ξανθιά σταρ πρωταγωνιστεί σε μια ακόμη ταινία του είδους.
Στο φιλμ, η Θερόν υποδύεται την σέξυ γόησσα (και Βρετανή) Λορέιν Μπρότον, η οποία είναι η καλύτερη πράκτορα στην υπηρεσία της Βασίλισσας της Αγγλίας, στη διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου.



Κάποια στιγμή η υπηρεσία τη στέλνει, μόνη της στο Βερολίνο, για να πάρει έναν ανεκτίμητης αξίας φάκελο και εκεί συνεργάζεται με τον Ντέιβιντ Πέρσιβαλ του Τζέιμς ΜακΑβοϊ, που είναι ο επικεφαλής της εκεί ομάδας πρακτόρων
Πολλοί συγκρίνουν τον ρόλο της Theron στο ''Atomic Blonde'' με εκείνον του Keanu Reeves στις ταινίες ''John Wick''. Κάτι που έχει λογική γιατί ο σκηνοθέτης του ''Atomic Blonde'', David Leitch, ήταν συν-σκηνοθέτης  στην πρώτη ταινία ''John Wick''.

Το φιλμ θα βγει στις Αμερικανικές αίθουσες στις 28 Ιουλίου του 2017 από την Focus Features.

Σκηνοθεσία: David Leitch

Σενάριο: Kurt Johnstad


Πρωταγωνιστούν: Charlize Theron, James McAvoy, John Goodman, Sofia Boutella, Toby Jones, Daniel Bernhardt, Eddie Marsan, Roland Møller, James Faulkner.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Facebook Twitter YouTube