HOW DOES A MOMENT LAST FOREVER: ΤΟ ΝΕΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ CÉLINE DION ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΟΥΝΤΡΑΚ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ ''BEAUTY AND THE BEAST''


ίναι δυνατόν να υπάρξει ταινία ''Beauty and the Beast'' χωρίς τη Céline Dion; 
Ο συνθέτης Alan Menken ρώτησε την 48χρονη τραγουδίστρια αν θα ήθελε να ερμηνεύσει ξανά το ''Beauty and the Beast'', όμως εκείνη δεν ήθελε να το κάνει ξανά (το τραγούδησε ο John Legend με την Ariana Grande) και έτσι ηχογράφησε μια νέα μπαλάντα, η οποία θα ακούγεται στους τίτλους τέλους της ταινίας.


Δείτε ακόμη: Ο JOHN LEGEND & Η ARIANA GRANDE ΣΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΕΝΙΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ «BEAUTY AND THE BEAST»



Άκουσε το ολοκαίνουργιο κομμάτι "How Does a Moment Last Forever" και σίγουρα θα το λατρέψεις...





H Celine Dion ερμήνευσε την αρχική βερσιόν μαζί με τον Peabo Bryson, η οποία κυκλοφόρησε το 1991 ως διαφημιστικό single από το soundtrack της ταινίας. 

Η εν λόγω έκδοση έγινε τεράστια επιτυχία και παγκόσμιο χιτ, το οποίο εισήλθε σε πολλά charts ανά τον κόσμο. Το τραγούδι αυτό, έγινε το δεύτερο της Ντιόν που βρέθηκε στη δεκάδα των αμερικανικών Billboard Hot 100, καθώς έφτασε έως το νούμερο 9. Στο Billboard Hot Adult Contemporary έφτασε στο νούμερο 3. Στον Καναδά έφτασε στο νούμερο 2. Εκτός Βορείου Αμερικής, το κομμάτι βρέθηκε στην πρώτη δεκάδα της Νέας Ζηλανδίας και του Ηνωμένου Βασιλείου, ενώ στην πρώτη εικοσάδα έφτασα στην Αυστραλία, στην Ολλανδία και στην Ιρλανδία. Το τραγούδι πούλησε πάνω από ένα εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως.




Η νέα live-action ταινία της Disney, «Beauty and the Beast» με την Έμα Γουάτσον, στον ρόλο της Μπελ, αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 17 Μαρτίου του 2017.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Facebook Twitter YouTube