O ΠΙΟ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟΣ ΚΛΟΟΥΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ! ΔΕΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ ΤΡΕΙΛΕΡ ΤΟΥ «IT»




ιναι γεγονός, ο Pennywise επιστρέφει! Ο γνωστός παλιάτσος του Στιβεν Κίνγκ, έχει δικαίως χαρακτηριστεί ως ο πιο τρομακτικός κλόουν που εμφανίστηκε ποτέ σε βιβλίο και τηλεόραση! Την ιδέα για τη «γέννηση» του χαρακτήρα ο Κίνγκ τη συνέλαβε όταν διάβασε μια έρευνα ανάμεσα σε παιδιά, η πλειοψηφία των οποίων ομολόγησε ότι φοβάται τους κλόουν!

Tο πρώτο τρέιλερ του φιλμ «It», της κινηματογραφικής μεταφοράς της νουβέλας τρόμου (κυκλοφόρησε το 1989) του Stephen King, κυκλοφόρησε από την Warner Bros. 
Το «It» μεταφέρετε για πρώτη φορά στην μεγάλη οθόνη, αφού το 1990 το είχε ως μίνι σειρά.  
Σκηνοθέτης της ταινίας είναι ο  Andrés Muschietti και σεναριογράφοι οι: Chase Palmer, Cary Fukunaga και Gary Dauberman. 



Σύμφωνα με την ιστορία του King, στη μικρή πόλη του Derry στο Μάιν, τα παιδιά αρχίζουν να εξαφανίζονται μυστηριωδώς, αφήνοντας πίσω κατακρεουργημένα μέλη. Κάποια νεαρά παιδιά βρίσκονται αντιμέτωπα με τον σατανικό (και ανατριχιαστικό) κλόουν, τον Pennywise, ο οποίος απαγάγει και δολοφονεί παιδιά εδώ και αιώνες! Η ομάδα των επτά παιδιών που βίωσαν τις φριχτές και περίεργες συναντήσεις με τον κλόουν Pennywise, δημιουργούν το «The Losers Club».

Τριάντα χρόνια μετά την τελευταία τους αναμέτρηση με τον κλόουν, τα μέλη του «The Losers Club» ζουν τις επιτυχημένες ζωές τους σε διάφορες πόλεις. Όταν όμως τα παιδιά της πόλης του Derry αρχίζουν να εξαφανίζονται και πάλι, ο Mike Hanlon , το μοναδικό μέλος της ομάδας που παρέμεινε στο Derry, καλεί τα μέλη του «The Losers Club» να επιστρέψουν.



Το μοναδικό πρόβλημα που έχουν όλα τα μέλη της ομάδας, είναι πως δεν θυμούνται πλέον τι συνέβη εκείνο το καλοκαίρι. Όμως μέσα από έναν όρκο αίματος, όλοι επιστρέφουν. Τώρα πλέον οι επτά φίλοι πρέπει να ανακτήσουν τις μνήμες τους και σκεφτούν το πώς θα σκοτώσουν τον Pennywise, δίνοντας έτσι ένα τέλος στην τυραννία του αλλά και να συνειδητοποιήσουν αυτό που τους ένωσε απο την αρχή.

Τον Pennywise υποδύεται βρίσκεται ο Bill Skarsgård (του «Hemlock Grove»), ο οποίος αντικατέστησε τον Will Poulter («The Revenant»), ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Jaeden Lieberher, Finn Wolfhard, Jack Dylan Grazer, Wyatt Oleff, Chosen Jacobs και Jeremy Ray Taylor.




Αν και ο αρχικός σχεδιασμός ήταν το βιβλίο (πάνω από 1000 σελίδες) του Κing να μεταφερθεί σε μια τρίωρη ταινία, τελικά αποφασίστηκε να χωριστεί σε δυο μέρη, με την πρώτη ταινία να εστιάζει στα παιδικά χρόνια των χαρακτήρων, και την δεύτερη να εστιάζει στις ενήλικες ζωές τους!



Το πρώτο μέρος του «It», θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 8 Σεπτεμβρίου 2017.
Πρωταγωνιστούν οι:  Bill Skarsgård, Jaeden Lieberher, Jeremy Ray Taylor , Sophia Lillis ("37"), Finn Wolfhard, Wyatt Oleff, Chosen Jacobs, Jack Dylan Grazer και Nicholas Hamilton.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Facebook Twitter YouTube