SURVIVOR: ΠΟΙΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΤΩΝ ΜΑΧΗΤΩΝ;


ετά το τροχαίο ατύχημα που υπέστησαν οι «Μαχητές», η Ειρήνη Κολλιδά αποχώρησε γιατί θα χρειαστούν μήνες μέχρι ν' αναρρώσει πλήρως, ενώ ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης θα συνεχίσει στο παιχνίδι μόλις οι γιατροί του το επιτρέψουν.
Η Κολλιδά ήταν αντικειμενικά η καλύτερη παίκτρια και από τις δυο ομάδες. 
Κρίμα που τα πράγματα ήρθαν έτσι ώστε να αναγκαστεί να φύγει από το παιχνίδι, γιατί ήταν ένα από τα φαβορί.
Η απώλεια για τους «Μαχητές» δεν είναι στην ουσία διπλή, γιατί ένα άτομο θα έφευγε έτσι και αλλιώς, λόγω της αποχώρησης της που περιμέναμε.
Τελικά δεν έφυγε κανείς από τους τέσσερις υποψήφιους αλλά η Κολλιδά οικειοθελώς.
Από την άλλη, το διάστημα που θα είναι εκτός παιχνιδιού ο Μάριος, θα στοιχίσει στην ομάδα, γιατί είναι ο ταχύτερος τους παίκτης.

Τι θα συμβεί όμως από 'δω και πέρα;

Στο νέο επεισόδιο της Κυριακής, οι δυο ομάδες θ' αγωνιστούν για το έπαθλο του φαγητού. 

Η διευθύντρια προγράμματος του ΣΚΑΙ, Άλκηστις Μαραγκουδάκη δήλωσε μπορεί να μας φάνηκε στο επεισόδιο πιο τραυματισμένος ο Μάριος, αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι έτσι, γιατί η Ειρήνη είναι πιο σοβαρά. 
Όλα θα συνεχιστούν κανονικά και μάλιστα το πρώτο αγώνισμα μετά το τροχαίο θα είναι πιο ήπιο.
Το πιο σημαντικό είναι η αλλαγή που θα γίνει στις δύο ομάδες. Όπως είπε στον στην «Πρώτη Γραμμή» του Σκάι η κ.Μαραγκουδάκη, δεν μπορούν να έρθουν καινούριοι παίκτες καθώς «θα είναι ξεκούραστοι και φαγωμένοι» αλλά και θα τους πουν όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα. Έτσι το πιο πιθανό είναι να γίνει ανακατανομή των παικτών. Το ποιοι παίκτες θα μετακινηθούν μένει να το δούμε στα επόμενα επεισόδια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Facebook Twitter YouTube