SURVIVOR: ΤΙ ΕΛΕΓΕ Η ΕΥΡΥΔΙΚΗ ΒΑΛΑΒΑΝΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΕΙ;


επιλογή της Ευρυδίκη Βαλαβάνη να είναι υποψήφιος προς αποχώρηση ο Γιώργος Αγγελόπουλος προκάλεσε αντιδράσεις γιατί ήταν μια κίνηση που κανείς (τουλάχιστον από το τηλεοπτικό κοινό) δεν περίμενε. 

Εκείνη δικαιολογήθηκε λέγοντας πως ''δεν έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του μεγαλύτερου ποσοστού του συνόλου της ομάδας" , χωρίς να γίνει πιο συγκεκριμένη ακόμα και όταν την ρώτησε ο Αγγελόπουλος την επόμενη ημέρα.

Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έγινε χαμός φυσικά, με την πλειοψηφία των χρηστών να έχει βρίσκεται στο πλευρό του Γιώργου. 

Το περίεργο είναι ότι δεν είπε πως έχασε την εμπιστοσύνη τους, άλλα ότι δεν την έχει κερδίσει, πράγμα που σημαίνει ότι από την αρχή κάποιοι δεν τον εμπιστεύονταν, όσο και αν έδειχναν το αντίθετο. 
Από τα επεισόδια που έχουμε παρακολουθήσει μέχρι τώρα είναι ξεκάθαρο ότι κάτι είχε συμβεί στην ομάδα των διάσημων που δεν το γνωρίζουμε, γιατί έγινε κάποια ώρα που δεν τους καταγράφει η κάμερα.
Μισόλογα και υπονοούμενα δεν μας έχουν δώσει να καταλάβουμε γιατί δημιουργούνται εντάσεις και προβλήματα, το μόνο που γνωρίζουμε είναι ότι ο Αγγελόπουλος και ο Σπαλιάρας βρίσκονται στο ''στόχαστρο''.
Μπορεί η Βαλαβάνη να έχει ξαφνικά πρόβλημα με τον συμπαίκτη της, λίγες μέρες πριν μιλούσε με τα καλύτερα λόγια για εκείνον...


Το ποιος έχει δίκιο θα το μάθουμε σύντομα γιατί οι μάσκες έχουν αρχίσει να πέφτουν. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Facebook Twitter YouTube