Η SHANIA TWAIN ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΝΕΟ ΑΛΜΠΟΥΜ


Η 51 Καναδή τραγουδίστρια & στιχουργός της κάντρι ποπ μουσικής, Σανάια Τουέιν (το πραγματικό της όνομα είναι Eilleen Regina Edwards) επιστρέφει με ολοκαίνουργιο δίσκο, μετά από 15 χρόνια δισκογραφικής απουσίας αλλά και περιοδεία(η τελευταία της ήταν το 2015), η οποία ξεκινάει στις 3/5/2018. 
Το ''Νow'' είναι το 5ο της άλμπουμ και αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 29 Σεπτεμβρίου 2017 και το πρώτο σινγκλ του δίσκου είναι το ''Life's About To Get Good''.



Η φήμη της καθιερώθηκε στα μέσα της δεκαετίας του '90 με το άλμπουμ ''The Woman in Me'' (1995) με πωλήσεις πάνω από 20 εκατομμύρια αντίτυπα, και κορυφώθηκε με το παγκοσμίως επιτυχημένο ''Come on over'' το 1997, το οποίο μετατράπηκε στο πιο εμπορικό άλμπουμ όλων των εποχών από γυναίκα τραγουδίστρια, καθώς και το πιο εμπορικό άλμπουμ μουσικής κάντρι όλων των εποχών. Το ''Come on over'' έχει πουλήσει πάνω από 40 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως και θεωρείται ένα από τα 10 πιο επιτυχημένα και εμβληματικά άλμπουμ που έχουν κυκλοφορήσει στην ιστορία της μουσικής.

Η Σανάια έχει στην κατοχή της 5 βραβεία Γκράμμυ, και άλλα 27 βραβεία BMI για το στιχουργικό της έργο. Είναι η πρώτη τραγουδίστρια της country που καταφέρνει επιτυχημένο διεθνές crossover στην ποπ μουσική. Επίσης, είναι η μόνη γυναίκα τραγουδίστρια με 3 διαμαντένιους δίσκους στις ΗΠΑ ενώ είναι η 2η πιο εμπορική τραγουδίστρια στον Καναδά μετά τη Σελίν Ντιόν. Η Σανάια Τουέιν έχει συνολικά πουλήσει πάνω από 100 εκατομμύρια δίσκους παγκοσμίως, 38 εκατομμύρια εκ των οποίων έχουν πουληθεί μόνο στις ΗΠΑ.

Aυτές είναι κάποιες από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Facebook Twitter YouTube