Η KATE WINSLET ΚΑΙ Ο JAMES CAMERON ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΕΙΚΟΣΙ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ''ΤΙΤΑΝΙΚΟ''!



βραβευμένη με Όσκαρ Kate Winslet θα συνεργαστεί για δευτερη φορά με τον δημιουργό James Cameron, είκοσι χρόνια μετά τον ''Τιτανικό'', αυτή τη φορά για το δεύτερο sequel του ''Avatar''.
Η Winslet υπέγραψε πρόσφατα για την ταινία, το σενάριο της οποίας θα επιμεληθούν οι: Rick Jaffa, Amanda Silver, Josh Friedman, και ο Shane Salerno.


«Η Kate και εγώ επιζητούσαμε κάτι που θα μας φέρει μαζί μετά από μία εικοσαετία, η οποία ήταν μια από τις καλύτερες στιγμές της καριέρας μου. Ανυπομονώ να την δω να ''ζωντανεύει'' τον χαρακτήρα της Ronal», δήλωσε ο Cameron.

Προς το παρόν δεν γνωρίζουμε αν η Winslet θα συμμετέχει και στα τέσσερα sci-fi sequel του Άβαταρ, το μόνο που έγινε γνωστό είναι το κόστος των ταινιών.



Όπως δήλωσε ο επικεφαλής της 21st Century Fox, Lachlan Murdock, ο προϋπολογισμός του δεύτερου φιλμ θα φτάσει τα 250.000.000$.Υπολογίζεται ότι ο συνολικός προϋπολογισμός των υπόλοιπων τεσσάρων ταινιών θα ξεπεράσει το 1 δις δολάρια.

Το σίγουρο είναι ότι τα έσοδα θα είναι τεράστια, αν σκεφτείς ότι το πρώτο ''Aβαταρ'' (2009) έφερε στα ταμεία πάνω από 2.7δις δολάρια.

Το πολυαναμενόμενο ''Avatar 2'' θα κάνει πρεμιέρα στην Αμερική στις 18 Δεκεμβρίου του 2020.

Τα υπόλοιπα σίκουελς έχουν προγραμματισθεί να προβληθούν το 2021, το 2024 και το 2025. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Facebook Twitter YouTube