ΣΤΟ ΝΕΟ ΒΙΝΤΕΟΚΛΙΠ ΤΗΣ MELANIE C ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ SPICE GIRLS ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΜΙΑ


το βιντεοκλίπ του νέου σίνγκλ της Melanie Chisholm συμμετέχουν τα υπόλοιπα Spice Girls εκτός από μια!!! 
Η τραγουδίστρια, η οποία συνεχίζει την σόλο καριέρα της, με το ''Room For Love'' να είναι το τελευταίο της τραγούδι. Στο κλιπ του κομματιού εμφανίζονται οι: Emma Bunton, Geri Halliwell και Victoria Beckham - αλλά όχι η Mel B!



Υπάρχουν εδώ και καιρό φήμες που θέλουν ότι οι σχέσεις της Mel C και της Mel B δεν είναι στα καλύτερα τους μετά από διαφωνίες που προέκυψαν σχετικά με την ενδεχόμενη περιοδεία για την 20η επέτειο από την δημιουργία των Spice Girls.
Η Chisholm υποστήριξε ότι η άλλη Melanie δεν είχε χρόνο λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.
Η Ginger, η Baby και η Posh πάντως βρήκαν χρόνο!

Στο βίντεο της πρώην Sporty Spice, εμφανίζονται οι: Natalie Imbruglia και KT Tunstall. 




Στις 8 Ιουλίου 2016 η Μelanie Brown, η Emma Bunton και η Geri Halliwell παρουσίασαν μια νέα ιστοσελίδα με την επωνυμία "The Spice Girls - GEM" και κυκλοφόρησαν ένα σύντομο βίντεο που γιορτάζαν την 20η επέτειο του πρώτου τους single "Wannabe".

Η Brown αργότερα διευκρίνισε ότι το GEM δεν ήταν ένα καινούργιο όνομα για τις τρεις τους, λέγοντας ότι "το GEM είναι το όνομα της ιστοσελίδας μας - θα είμαστε πάντα Spice Girls. Νομίζω ότι οι άνθρωποι είναι λίγο μπερδεμένοι με το GEM. »

Η Chisholm ανακοίνωσε ότι επέλεξε να μην συμμετάσχει σε σχέδιο επανένωσης. 

Στις 23 Νοεμβρίου 2016, ένα νέο τραγούδι, το "Song for Her", διέρρευσε στο διαδίκτυο, όμως μετά την ανακοίνωση της δεύτερης εγκυμοσύνης της Halliwell, το σχέδιο ακυρώθηκε. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Facebook Twitter YouTube