''STRANGER THINGS'': ΤΟ ΝΕΟ ΠΟΣΤΕΡ & ΟΣΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ



ο δεύτερο τρέιλερ της δεύτερης σεζόν του ''Stranger Things'' κυκλοφόρησε Παρασκευή και 13 και κάθε άλλο παρά τυχαίο ήταν. Εκτός όμως από το νέο τρέιλερ έγιναν γνωστοί οι τίτλοι των εννιά επεισοδίων και το ολοκαίνουργιο πόστερ.


Οι τίτλοι των νέων επεισοδίων:
Episode 1: Madmax
Episode 2: Trick or Treat, Freak
Episode 3: The Pollwog
Episode 4: Will the Wise
Episode 5: Dig Dug
Episode 6: The Spy
Episode 7: Chapter 7
Episode 8: Chapter 8
Episode 9: Chapter 9


Το ολοκαίνουργιο πόστερ της δεύτερης σεζόν 












Τι γνωρίζουμε ως τώρα:

Το πρώτο επεισόδιο, ξεκινάει με τα παιδιά να γιορτάζουν το Χάλοουιν ντυμένα Ghostbusters.
Οι μικροί πρωταγωνιστές Will, Lucas, Dustin, Mike και Eleven, επιστρέφουν σε νέες πιο σκοτεινές περιπέτειες. 


Σύμφωνα με τους αδερφούς Duffer αυτή τη σεζόν θα μάθουμε περισσότερα για την ιστορία της Eleven, ενώ η πλοκή θα λαμβάνει δράση το 1984, ένα χρόνο μετά από την επιστροφή του Will στο σπίτι του.

Το ρήγμα στο Upside Down συνεχίζει φυσικά να είναι ανοιχτό, όπως και το εργαστήριο του Hawkins.

O Will επέστρεψε σπίτι του, αλλά όπως θα κατάλαβες και από το φινάλε της πρώτης σεζόν βλέπει εικόνες από το Upside Down και το ερώτημα που προκύπτει είναι αν είναι από μετατραυματικό σοκ ή όντως συμβαίνει.

Η Joyce Byers (Winona Ryder) θα είναι σε σχέση(επιτέλους θα γελάσει το χειλάκι της) με τον παλιό συμμαθητή της τον Bob (Sean Astin).

Ο αστυνομικός Jim Hopper προσπαθεί να διατηρήσει το Hawkins (Ιντιάνα) ήρεμο και ασφαλές μέρος, προστατεύοντας φυσικά τη Joyce και τα αγόρια της. «Το γεγονός αυτό τον οδηγεί στο να κρατά μυστικά και να λέει ψέματα για όλα εκείνα που πέφτουν στην αντίληψή του. Η κατάσταση αυτή θα τον επηρεάσει φοβερά»,σύμφωνα με τον Duffer.

Η Nancy και ο Μike (είναι αδέλφια, αν θυμάσαι) θρηνούν τους θανάτους της Barb και της Eleven. «Είναι καταρρακωμένοι, αφού και οι δύο έχασαν κάποιον που αγαπούσαν. Δυσκολεύονται να ξεπεράσουν την απώλεια και τα αποτελέσματα είναι εμφανή», δήλωσε ο Ross Duffer.

Τα αδέλφια Billy και η Max μετακομίζουν στο Hawkins. 

Στο πόστερ υπάρχει ένα τέρας και σύμφωνα με τον πρωταγωνιστή Finn Wolfhard (υποδύεται τον Mike) δεν πρόκειται για ένα απλό τέρας!






Όλα τα επεισόδια θα είναι διαθέσιμα αποκλειστικά στο Netflix. Υπομονή μέχρι την πρεμιέρα στις 27 Οκτωβρίου, λίγες μέρες έμειναν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Facebook Twitter YouTube