MAMMA MIA! HERE WE GO AGAIN: TO ΤΡΈΙΛΕΡ ΤΟΥ ΟΛΟΚΑΊΝΟΥΡΓΙΟΥ ΜΙΟΎΖΙΚΑΛ ΕΊΝΑΙ ΓΕΜΆΤΟ ΤΡΑΓΟΎΔΙΑ ΤΩΝ ABBA




ετά την τεράστια εισπρακτική επιτυχία της ταινίας του 2008, η Universal ετοίμασε το σίκουελ του «Mamma Mia», που έχει τον τίτλο «Mamma Mia! Here We Go Again». Στο φιλμ θα δούμε και τους πρωταγωνιστές της πρώτης ταινίας, δηλαδή τους: Μέριλ Στριπ, Κριστίν Μπαράνσκι, Πιρς Μπρόσναν, Κόλιν Φερθ, Αμάντα Σάιφριντ, Ντόμινικ Κούπερ ενώ η Λίλι Τζέιμς θα υποδύεται την Ντόνα σε νεαρή ηλικία. Την σκηνοθεσία ανέλαβε ο Ολ Πάρκερ και τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν στην Κροατία και το Λονδίνο.






Η πλοκή του καινούργιου μιούζικαλ εκτυλίσσεται στο φανταστικό ελληνικό νησί Kalokairi και θα είναι πρίκουελ αλλά και σίκουελ της πρώτης ταινίας, καθώς θα παρακολουθεί τη Donna σε νεαρή ηλικία αλλά θα είναι και συνέχεια της ιστορίας του πρώτου φιλμ.
Στο «Mamma Mia: Here We Go Again» θα συμπεριληφθούν τραγούδια των ΑΒΒΑ που δεν ακούστηκαν στην πρώτη ταινία.


Σύμφωνα με το σενάριο η Ντόνα έχει πεθάνει και η Σόφι είναι έγκυος...

Η 71χρονη βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός και τραγουδίστρια Σερ θα υποδυθεί την μητέρα της Στριπ, επιστρέφοντας έτσι στην μεγάλη οθόνη μετά το Burlesque του 2010.

Με την Μέριλ Στριπ είχαν συνεργαστεί στο δραματικό φιλμ ''Silkwood'' (1983), όπου και οι δυο ήταν υποψήφιες για Όσκαρ, ενώ η Σερ κέρδισε Χρυσή Σφαίρα Β' Γυναικείου Ρόλου.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Facebook Twitter YouTube