THE NUTCRACKER AND THE FOUR REALMS: ΤΟ ΤΡΕΙΛΕΡ ΤΗΣ ΝΕΑΣ LIVE-ACTION ΤΑΙΝΙΑΣ ΤΗΣ DISNEY ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΙΚΟ!


Η νέα live action ταινία της Disney, ''The Nutcracker and the Four Realms'' αποτελεί την κινηματογραφική μεταφορά της διάσημης ιστορίας του E. T. A. Hoffmann, ''Ο Καρυοθραύστης και ο Βασιλιάς των Ποντικιών'', στην οποία βασίστηκε και το δημοφιλές μπαλέτο του Tchaikovsky. 




Σύμφωνα με την ιστορία αυτό που θέλει η Clara (Mackenzie Foy), είναι ένα μοναδικό κλειδί που θα ανοίξει ένα κουτί που περιέχει ένα ανεκτίμητο δώρο από την αποθανούσα μητέρα της. Ένα χρυσό νήμα, που θα εντοπίσει στο ετήσιο εορταστικό πάρτυ του νονού της Drosselmeyer (Morgan Freeman), θα την οδηγήσει στο πολυπόθητο κλειδί, που οδηγεί σε έναν παράξενο και μυστηριώδη παράλληλο κόσμο.
Εκεί η Clara θα συναντήσει έναν στρατιώτη με το όνομα Phillip (Jayden Fowora-Knight), μια συμμορία ποντικιών και τους αντιβασιλείς που προεδρεύουν σε τρία Βασίλεια: την Χώρα των Χιονονιφάδων, την Χώρα των Λουλουδιών και την Χώρα των Γλυκών.
Η Clara και ο Phillip θα πρέπει να επισκεφτούν το δυσοίωνο Τέταρτο Βασίλειο, το σπίτι της τυραννικής Mother Ginger (Helen Mirren), για να ανακτήσουν το κλειδί της Clara και να αποκαταστήσουν την αρμονία στον ασταθή κόσμο.



Η σκηνοθεσία είναι του Σουηδού Lasse Hallström και το σενάριο της Ashleigh Powell.

Πρωταγωνιστούν οι Mackenzie Foy, Keira Knightley, Eugenio Derbez, Miranda Hart, Jack Whitehall, Misty Copeland, Morgan Freeman και Helen Mirren.



Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις ΗΠΑ στις 2 Νοεμβρίου 2018. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Facebook Twitter YouTube