Η BARBRA STREISAND ΚΛΩΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟΝ ΣΚΥΛΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ 2 ΦΟΡΕΣ


Η Μπάρμπρα Στρέιζαντ κλωνοποίησε την λατρεμένη και αποθανούσα το 2017) 14χρονη σκυλίτσα Σαμάνθα, ένα σκυλάκι ράτσας Κοτόν ντε Τουλεάρ. Σήμερα τα δύο πανομοιότυπά της, η  Μις Σκάρλετ και η Μις Βάιολετ κάνουν συντροφιά στην πολυβραβευμενη Barbra.
H 75 σταρ είπε στο περιοδικό Variety ότι όταν της έστειλαν τους δυο κλώνους, τα έντυσε με διαφορετικά χρώματα (κόκκινο και μοβ), από όπου πήραν και το όνομά τους.
φωτογραφία από το περιοδικό Variety
Η ηθοποιός και τραγουδίστρια είπε στο περιοδικό Variety ότι η κλωνοποίηση έγινε με κύτταρα από το στόμα και το στομάχι της Σαμάνθας και πως «έχουν διαφορετικές προσωπικότητες. Περιμένω να μεγαλώσουν για να δω αν έχουν τα καστανά της μάτια και τη σοβαρότητά της». Το γεγονός ότι θα μοιάζουν με το πρωτότυπο σκυλάκι δεν σημαίνει ότι θα συμβεί το ίδιο και με τους χαρακτήρες τους



Η 75χρονη σταρ αποκάλυψε επίσης ότι ενώ περίμενε τα δυο σκυλάκια, δέθηκε και με μια άλλη σκυλίτσα Κοτόν ντε Τουλεάρ, μακρινή ξαδελφη της μακαρίτισσας της Σαμάνθας. Της άλλαξε και το όνομα, από «Φάνι Γκερλ» σε «Μις Φάνι» γιατί έτσι αποκαλούσε η μοδίστρα της Fanny Brice (ο χαρακτήρα της στην ταινία «Ένα αστείο κορίτσι»).
Αν και η Στρέιζαντ κέρδισε Όσκαρ για το «Αστείο κορίτσι», είπε ότι δεν της άρεσε ποτέ η ταινία. «Πίστευα ότι έπαιζα λάθος ρόλο. Προσπάθησα να το αποφύγω. Νομίζω ότι είναι πολύ σαχλή ταινία. Ένα τόσο παλιομοδίτικο μιούζικαλ», σχολίασε.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Facebook Twitter YouTube