KIM KARDASHIAN: ΟΙ ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΣΤΟ DANCING WITH THE STARS ΜΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΠΡΙΝ


Η Κιμ Καρντάσιαν είναι η δεύτερη κόρη του διάσημου Αμερικανού δικηγόρου Ρόμπερτ Καρντάσιαν, γεννήθηκε το 1980 στο Λος Άντζελες και μεγάλωσε στο Bel Air. Πριν γυρίσει την σπιτική τσόντα ερωτική ταινία που την έκανε γνωστή & ήταν η αιτία για να ξεκινήσει το δικό της ριάλιτι σόου, η μόνη σχέση που είχε με την σόουμπιζ ήταν η φιλία της με την Πάρις Χίλτον, αφού ήταν προσωπική της βοηθός. Το σώμα της ήταν φυσιολογικό και τις καμπύλες της χρωστάει στις Αρμένικες ρίζες της, μέχρι ενός βαθμού...
Aν παρατηρήσεις και συγκρίνεις τις παλιές φωτογραφίες της διάσημης ριάλιτι σταρ , με την σημερινή της εικόνα ίσως να δυσκολευτείς να την αναγνωρίσεις.



Η 37χρονη Κιμ δείχνει τόσο ψεύτικη πια και φαίνεται ότι δεν υπάρχει κάτι που να μην το έχει βελτιώσει ή αλλάξει εντελώς, είτε στο πρόσωπο είτε στο σώμα της.
Η ίδια έχει αρνηθεί φυσικά ότι έχει κάνει οποιαδήποτε επέμβαση,χαχαχα, εκτός από κάποια botox, ενώ επιμένει ότι το μακιγιάζ την κάνει και δείχνει πιο βελτιωμένη!
Σύμφωνα με πλαστικούς χειρουργούς έχει κάνει ρινοπλαστική, τα χείλη της έχουν μεγαλώσει με την βοήθεια ενέσιμων υλικών αλλάζοντας τις αναλογίες τους σε σχέση με το πως ήταν πριν από χρόνια.
Φυσικά το χέρι του πλαστικού της έχει επέμβει και στα ζυγωματικά της.




Στην επιδερμίδα της 
η διαφορά είναι δραματική, δείχνει πολύ καλύτερη, πιο φωτεινή, σφριγηλή και τέλεια για να είναι φυσική. Μάλλον έχει χρησιμοποιηθεί λέιζερ & botox για να δείχνει πιο ''παγωμένη''.


Στο στήθος έχει αυξήσει το μέγεθος, έχει κάνει ανόρθωση και έχει αφαιρέσει τις ραγάδες της εγκυμοσύνης με λέιζερ, όσο για τα διάσημα τεράστια οπίσθια της μεγαλώνουν όχι με εμφυτευματα αλλά με λίπος το οποίο λαμβάνεται από περιοχές όπως η κοιλιά (λιποαναρρόφηση) και στη συνέχεια τοποθετείται στους μηρούς και τους γλουτούς της, ώστε να δώσει στο σώμα της το σχήμα της κλεψύδρας! 



Η Καρντάσιαν ορκιζόμενη ότι δεν έχει κάνει καμία επέμβαση στην περιφέρεια, δέχθηκε να κάνει στο ριάλιτι της ακτινογραφία που θα εντόπιζε τυχόν ενθέματα. Φυσικά και δεν εντόπισε τίποτα γιατί το λίπος είναι φυσιολογικό στο σώμα της.Οπως και να'χει είναι το θαύμα της πλαστικής χειρουργικής και μπορεί να έχει μεταμορφωθεί σε μια όμορφη γυναίκα όμως θα πρέπει να βάλει κάποια όρια. 
























Όσο για το ''Dancing with the stars'', χόρεψε στο Αμερικάνικο σόου δέκα χρόνια πριν και τελικά 

με τον παρτενέρ της Mark Ballas αποχώρησαν την τρίτη εβδομάδα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Facebook Twitter YouTube