JENNIFER ANISTON & JUSTIN THEROUX: ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΤΟΥ ΧΩΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ Η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ


Η Jennifer Aniston και ο Justin Theroux μετά από σχεδόν τρία χρόνια γάμου αποφασίσουν να χωρίσουν, κάτι που μάλλον θα γνωρίζεις ήδη. Με την περιουσία όμως, τι γίνεται; 
Η περιουσία του πρώην ζευγαριού A-list εκτιμάται γύρω στα 240 εκατομμύρια δολάρια, με τα 220 από αυτά να ανήκουν στην Jennifer και τα υπόλοιπα 20 εκατομμύρια στον Justin.

Περσι η Jen βρέθηκε στην δεύτερη θέση της λίστας του Forbes με τις πιο ακριβοπληρωμένες ηθοποιούς, αφού είχε κερδίσει 25.500.000$. Το μεγαλύτερο μέρος του ποσού προέρχεται από τις καμπάνιες της με μεγάλες εταιρείες όπως η Smart Water, η αεροπορική εταιρεία Emirates και η Aveeno Skincare.

Διαβάστε επίσης: Η JENNIFER ANISTON ΠΑΙΡΝΕΙ ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ SINGLES!



Η Aniston απέκτησε την μεγάλη της περιουσία από τη συμμετοχή της στη σειρά ''Φιλαράκια', στην τελευταία σεζόν της οποίας έφτασε να αμείβεται με 1.500.000$ ανά επεισόδιο, τις ταινίες, τις καμπάνιες και την επιχείρηση Living Proof με προϊόντα περιποίηση μαλλιών όπου κέρδισε 75 εκατομμύρια δολάρια προτού την πουλήσει το 2016 στην εταιρεία στην Unilever για ποσό που δεν θα αποκαλύφθηκε ποτέ.

Όσο για τον Theroux, πρόσφατα ολοκλήρωσε την τρίτη σεζόν του The Leftovers του HBO, κερδίζοντας  περίπου 75.000 δολάρια ανά επεισόδιο ενώ συμμετείχε και σε ταινίες όπως Το κορίτσι στο τρένο, το Lego Ninjago και το Zoolander 2.




Λίγο πριν ανακοινώσουν τον χωρισμό τους, η ηθοποιός άνοιξε τις πόρτες της έπαυλης της στο Bel Air στο περιοδικό Architectural Digest. Το υπέροχο σπίτι αγοράστηκε το 2015 για 21 εκατομμύρια δολάρια, στο κτήμα του οποίου παντρεύτηκε τον Justin. 



Η Aniston πωλεί τώρα το πρόσφατα ανακαινισμένο ακίνητο, του οποίου η αξία λέγεται ότι φτάνει τα 23 εκατομμύρια δολάρια.



Ο Theroux ξοδεύει το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου του στο Greenwich Village της Νέας Υόρκης, όπου είναι ιδιοκτήτης ενός διαμερίσματος που αγόρασε στις αρχές της δεκαετίας του 2000 για 600.000 δολάρια, ενώ επένδυσε ένα εκατομμύριο δολάρια στην έπαυλη τους το 2015.



Το 8-9 καρατίων δαχτυλίδι αρραβώνων της Aniston αξίζει 500.000$. Η αγάπη του για τις μοτοσυκλέτες είναι γνωστή και ένα συγκεκριμένο μοντέλο της Ducati που έχει στην κατοχή του κοστίζει 19.000$. Είναι επίσης ο ιδιοκτήτης μιας Mercedes S550 80.000 δολαρίων.




Υπάρχει όμως η απορία: Έχουν ή δεν έχουν υπογράψει προγαμιαίο συμφωνητικό; 
Ο νομικός εμπειρογνώμονας Troy Slaten είπε αποκλειστικά στο E! news ότι αυτό θα επηρεάσει δραματικά τις επικείμενες διαδικασίες διαζυγίου της Jen και του Justin.


Σύμφωνα με τη νομοθεσία της Καλιφόρνια όλα τα εισοδήματα που αποκτήθηκαν κατά τη διάρκεια του γάμου θεωρούνται κοινή περιουσία, οτιδήποτε όμως αποκτήθηκε πριν από τον γάμο όχι.



Το θέμα είναι αν υπάρχει προγαμιαίο συμφωνητικό και το κατά πόσο έχουν συγχωνευθεί τα κεφάλαιά τους. Αν δεν υπάρχει συμφωνητικό τότε όλα τα εισοδήματα και όλα τα περιουσιακά στοιχεία που αποκτήθηκαν κατά τη διάρκεια του γάμου θεωρούνται κοινά. Σ' αυτή την περίπτωση  τα δικαστήρια θα εντοπίσουν την πηγή των χρημάτων τους πριν από το γάμο. Για παράδειγμα, αν ένα σπίτι αγοράστηκε κατά την διάρκεια του γάμου με τα χρήματα της  Jen από τα ''Φιλαράκια'', τότε της ανήκει. Αν όμως η τιμή του ακινήτου έχει αυξηθεί, η διαφορά που προκύπτει θα πρέπει να μοιραστεί.





Οι λόγοι του χωρισμού

Σύμφωνα με πηγές του eonline και του enews το ζευγάρι χώρισε για τους λόγους που θα διαβάσεις παρακάτω...

Η Jennifer και ο Justin είχαν αρχικά καλή χημεία και αγάπη ο ένας για τον άλλον, κάποιοι όμως κοντά στο ζευγάρι είχαν τις αμφιβολίες τους για το αν αυτός ο έρωτας θα διαρκούσε για πάντα.

Ερωτεύτηκαν δυνατά και γρήγορα αν και δεν ήταν ποτέ κατάλληλος ο ένας για τον άλλο, φρόντισαν να αγνοήσουν τις διαφορές και την ασυμβατότητα τους.
Στην αρχή της σχέσης τους εκείνος σιχαινόταν τους παπαράτσι και την δημοσιότητα, κατάφερε όμως να αποδεχτεί την κατάσταση από τη στιγμή που ερωτεύτηκαν. Όμως οι δικοί του άνθρωποι ήξεραν ότι δεν ήταν ένιωθε πραγματικά ο εαυτός του.




Οι δύο τους προσπαθούσαν να έχουν μια ήσυχη ζωή, κάτι που ήθελε περισσότερο εκείνη. 
Από τους προηγούμενους χωρισμούς της, συμπεριλαμβανομένου του Brad Pitt, η Jennifer διδάχτηκε ότι πρέπει να ζήσει μια ζωή λιγότερο κοσμική ζωή και πως οι φίλοι της θα ήταν άτομα που θα εμπιστευόταν απόλυτα. Ο Justin από την άλλη ήταν πιο κοινωνικός και όλο αυτό ήταν μια μεγάλη ''θυσία'' για εκείνον.

Πολλοί από τους φίλους του δεν ήταν ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι με τη νέα του σχέση επειδή ο καινούργιος τρόπος ζωής του ήταν τόσο διαφορετικός από τον προηγούμενο.




Πάντα ήταν δύο άνθρωποι με πολύ διαφορετικούς χαρακτήρες που απλώς έτυχε να ερωτευτούν και κατά συνέπεια να συμβιβαστούν. Εκείνος ήταν hipster, ζούσε έναν πιο εναλλακτικό τρόπο ζωής και ήταν ελεύθερο πνεύμα ενώ η Jennifer δεν είναι ακριβώς αυτό το είδος ανθρώπου.

Το συμπέρασμα είναι ότι δυο άνθρωποι με εντελώς διαφορετικούς τρόπους ζωής ερωτεύτηκαν, χωρίς ποτέ να καταφέρουν ουσιαστικά να ''γεφυρώσουν'' τις διαφορές τους, με αποτέλεσμα να ξεκινήσουν τα προβλήματα και ο έρωτας τους να ξεθωριάσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Facebook Twitter YouTube