Η JENNIFER ANISTON ΠΑΙΡΝΕΙ ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ SINGLES!


Mετά από σχεδόν επτά χρόνια σχέσης και περίπου τρία χρόνια γάμου, η 49χρονη Τζένιφερ Ανιστον και 46χρονος Τζάστιν Θερού, ανακοίνωσαν το διαζύγιο τους. Κάτι συμβαίνει πάντως και στα επτά χρόνια σχέσης, χωρίζει η Τζεν. Ναι, ο Μπράντ στον έβδομο χρόνο σχέσης (και πέμπτο χρόνο γάμου) την παράτησε για την ξελογιάστρα, σαγηνεύτρα και σεξουαλικά (τότε) αχόρταγη Αντζελίνα Τζολί.




Τα Αμερικανικά ΜΜΕ είχαν παρατηρήσει ότι ο Θερού εμφανιζόταν το τελευταίο διάστημα μόνος του στη Νέα Υόρκη, ενώ το σπίτι τους είναι στο Λος Αντζελες και από την άλλη η Ανιστον εμφανίστηκε μόνη της στο πάρτι της Ελεν ντε Τζενέρις το περασμένο Σάββατο.





Οι δυο τους είχαν γνωριστεί το 2008, ξεκίνησαν τη σχέση τους τον Μάιο του 2011, αρραβωνιάστηκαν τον Αύγουστο του 2012 και παντρεύτηκαν τον Αύγουστο του 2015. Την Πέμπτη, λίγες μέρες μετά τα 49α γενέθλια της Τζένιφερ Ανιστον (11/2/1969), ανακοίνωσαν επισήμως με δήλωσή τους στα ΜΜΕ τον χωρισμό τους: «Σε μια προσπάθεια να μειώσουμε περαιτέρω φήμες, αποφασίσαμε να ανακοινώσουμε τον χωρισμό μας. Η απόφαση αυτή ήταν κοινή και λήφθηκε με αγάπη, στο τέλος της περασμένης χρονιάς. Είμαστε δύο πολύ καλοί φίλοι, που αποφάσισαν να χωρίσουν σαν ζευγάρι, αλλά ανυπομονούμε να συνεχίσουμε την φιλία μας. Κανονικά, θα το κάναμε ιδιωτικά, αλλά δεδομένου ότι η βιομηχανία του ταμπλόιντ δεν μπορεί να αντισταθεί στην ευκαιρία για υποθέσεις και ανακαλύψεις, θελήσαμε να αποκαλύψουμε ευθέως την αλήθεια. Οτιδήποτε δημοσιεύεται για εμάς και δεν προέρχεται απευθείας από εμάς, είναι αποκύημα της φαντασίας κάποιου άλλου. Πάνω από όλα, είμαστε αποφασισμένοι να διατηρήσουμε τον βαθύ σεβασμό και την αγάπη που έχουμε ο ένας για τον άλλον».



Το ότι μετά το διαζύγιο του πρώην συζύγου (με τον Μπράντ Πιτ ήταν μαζί επτά χρόνια, πέντε από τα οποία παντρεμένοι ) υπήρχαν φήμες για επανασύνδεση, σε φιλικό επίπεδο πάντα, μάλλον είναι συμπτωματικό.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Facebook Twitter YouTube