Η JESSIE J ΑΠΟ ΚΡΙΤΗΣ ΣΤΟ ''VOICE'', ΔΙΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΗ ΣΕ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΟΟΥ! ΔΕΣ ΤΗΝ ΝΑ ΕΡΜΗΝΕΥΕΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ ΤΟ ''MY HEART WILL GO ON''


Η Jessie J έγινε γνωστή από το ''Price Tag'' και το ''Do It Like a Dude'' ενώ το 2014 συνεργάστηκε με την Ariana Grande και τη Nicki Minaj στην μεγάλη επιτυχία ''Bang Bang''. 
Η Βρετανίδα τραγουδίστρια που έχει πουλήσει 20εκ. σινγκλς παγκοσμίως και 3εκ. δίσκους τα τελευταία χρόνια ήταν κριτής στο Βρετανικό και στο Αυστραλέζικο μουσικό σόου ''Voice''. 

Εκεί λοιπόν που μάθαμε ότι ετοιμάζεται για το καινούριο της άλμπουμ ''R.O.S.E'', από το οποίο έχει ήδη κυκλοφορήσει τρία σινγκλς, έκανε την έκπληξη δηλώνοντας συμμετοχή σε Κινέζικο μουσικό ριάλιτι  ''Singer''. Στο πρώτο λάιβ παρουσίασε μία ακόμη εκτέλεση του ''Ι have nothing'' αλλά και το δικό της ''Domino'', ενώ δήλωσε για την απόφαση της να συμμετέχει στο σόου: «Ναι, γιατί όχι; Δεν υπάρχει τίποτα δεν μπορώ να κάνω, έτσι αισθάνομαι στην καρδιά μου... Κλείνω τα 30 αυτό το χρόνο και σκέφτομαι, γιατί όχι; Είναι μια εμπειρία που δεν θα ξεχάσω ποτέ και μπορεί να μην συμβεί ξανά και θα τραγουδήσω όπως δεν τραγούδησα ποτέ ως τώρα.» 



Στο τελευταίο επεισόδιο τραγούδησε την τεράστια επιτυχία της Celine Dion, ''My heart will go on'' και το είπε καταπληκτικά.


Ίσως αυτός είναι ένας τρόπος να κάνει ''άνοιγμα'' στην τεράστια αγορά της Κίνας, ειδικά αν φτάσει στον τελικό η επιτυχία θα είναι ακόμα μεγαλύτερη...
Κατά τη γνώμη μου καλά έκανε, έτσι και αλλιώς δεν έχει τίποτα να χάσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Facebook Twitter YouTube