Η RENEE ZELLWEGER ΘΑ ΥΠΟΔΥΘΕΙ ΤΗΝ JUDY GARLAND


Η βραβευμένη με Όσκαρ και τρεις Χρυσές Σφαίρες, Renee Zellweger θα υποδυθεί μια θρυλική σταρ της Χρυσής Εποχής του Hollywood, την σταρ του κινηματογράφου και της μικρής οθόνης, Judy Garland. 



Σύμφωνα με το Variety, η ταινία θα τοποθετείται τριάντα χρόνια μετά την κλασική ταινία «Ο Μάγος του Οζ», όταν η Garland ετοίμαζε τις τελευταίες της συναυλίες στο Λονδίνο το 1968.




Στο φιλμ  θα παρακολουθήσουμε τον αγώνα της με τους μάνατζερ, τις σχέσεις της με τους μουσικούς και τους θαυμαστές αλλά και τη σχέση με τον πέμπτο σύζυγό της Mickey Deans. 

 Καθώς οι συναυλίες της βρισκόταν σε εξέλιξη, η εξαντλημένη και εύθραυστη Judy, ήθελε να βρίσκεται στο σπίτι με τα παιδιά της με συνέπεια να είναι αμφίβολη η συνέχιση των παραστάσεων της στο νυχτερινό κέντρο Talk of the Town. 

Η Zellweger θα τραγουδήσει και κάποιες από τις επιτυχίες της μεγάλης σταρ, όπως το υπέροχο “Somewhere Over the Rainbow.” 




 Το σενάριο της ταινίας θα αναλάβει ένας από τους σεναριογράφους της μεγάλης τηλεοπτικής επιτυχίας σειράς ''The Crown'', o Tom Edge και τη σκηνοθεσία ο υποψήφιος για βραβείο Tony, Rupert Goold. Εκτός από την Renee θα δούμε και τους: Jessie Buckley (“War and Peace”), Finn Wittrock (“American Horror Story”) και Michael Gambon (“Harry Potter”) και τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν τον ερχόμενο Φεβρουάριο. 

 Η τραγουδίστρια και η ηθοποιός Judy Garland εργαζότανε στο Χόλιγουντ από δύο χρόνων. Παντρεύτηκε πέντε φορές, με τους τέσσερις γάμους να καταλήγουν σε διαζύγιο και απέκτησε τρία παιδιά, την Λάιζα Μινέλι, την Λόρνα Λουφτ και τον Τζόζεφ Λουφτ. Πάλεψε για χρόνια με τα ναρκωτικά και το αλκοόλ. Στις 22 Ιουνίου 1969, βρέθηκε νεκρή από τον Μίκεϊ Ντινς στο μπάνιο του ενοικιαζόμενου σπιτιού τους στην Τσέλσι, στο Λονδίνο. Ο δικαστής ερευνών, Γκεΐβιν Θάρντσον επισήμανε στον τύπο ότι η αιτία θανάτου ήταν υπερβολική δόση ναρκωτικών. Επίσης επισήμανε ότι ο θάνατος της ήταν ατύχημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Facebook Twitter YouTube