JURASSIC WORLD: FALLEN KINGDOM: ΤΟ ΝΕΟ ΤΡΕΙΛΕΡ ΚΑΙ Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ''JURASSIC WORLD 3''


To νέο τρέιλερ της ταινίας ''Jurassic World: Fallen Kingdom'' είναι πραγματικά εντυπωσιακό και μας κάνει να ανυπομονούμε για την δεύτερη ταινία του ''Jurassic World''.




Στο σίκουελ του ''Jurassic World'', δεν επιστρέφει μόνο ο Owen (Chris Pratt), η Claire (Bryce Dallas Howard) και ο Τυραννόσαυρος Rex αλλά και ο Ιan Malcolm (Jeff Goldblum).
Η πλοκή του "Jurassic World: Fallen Kingdom" μας μεταφέρει πολλά χρόνια μετά τα γεγονότα της προηγούμενης ταινίας. Ένα ηφαίστειο στο Isla Nublar ξυπνά μετά από χρόνια και απειλεί τον πληθυσμό των δεινοσαύρων με εξαφάνιση.



Φυσικά η Claire Dearing και ο Owen Grady δεν θα επιτρέψουν να συμβεί κάτι τέτοιο.
Σύμφωνα με την ηθοποιό Bryce Dallas Howard, «Η Claire έχει ιδρύσει τον οργανισμό ''Dinosaur Protection Group'', με σκοπό να μεταφέρουν τους δεινόσαυρους εκτός νησιού».

Όσο για το ''Jurassic World 3'', θα είναι πιο κοντά στο κλασικό πια ''Jurassic Park'' του 1993.

Ο σκηνοθέτης Colin Trevorrow δήλωσε στο ''Entertainment Weekly'': "Εάν θα μπορούσα να περιγράψω το περιεχόμενο της κάθε ταινίας, θα έλεγα ότι ο Jurassic World ήταν μια περιπέτεια δράσης, το Fallen Kingdom είναι ένα είδος ταινίας αγωνίας και το Jurassic World 3 θα είναι επιστημονικό θρίλερ όπως ήταν το Jurassic Park".

Ο είπε επίσης ότι θα υπάρξουν κάποια νέα πρόσωπα από το Fallen Kingdom που θα εμφανιστούν στο Jurassic World 3, μαζί με τους Owen (Chris Pratt) και Claire (Bryce Dallas Howard). "Αλλά υπάρχουν και άλλοι χαρακτήρες που θα συναντήσουμε στο Fallen Kingdom που θα συνειδητοποιήσετε ότι είναι σημαντικοί χαρακτήρες", είπε.

Ο Trevorrow συνεργαστεί με την Emily Carmichael (Pacific Rim: Uprising) για το σενάριο της τρίτης ταινίας του Jurassic World, η οποία θα προβληθεί στις αίθουσες στις 11 Ιουνίου 2021.

Δες το νέο τρειλερ...

Σκηνοθεσία: J. A. Bayona
Παραγωγοί: Frank Marshall, Patrick Crowley, Belén Atienza
Σενάριο: Colin Trevorrow, Derek Connolly
Πρωταγωνιστές: Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, B. D. Wong, James Cromwell, Ted Levine, Justice Smith, Geraldine Chaplin, Daniella Pineda, Toby Jones, Rafe Spall & Jeff Goldblum

Δείτε ακόμη: JURASSIC WORLD: FALLEN KINGDOM: ΣΤΟ ΝΕΟ TEASER ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ Ο CHRIS PRATT ΤΡΕΧΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ

Το ''Jurassic World'' έκανε εισπράξεις άνω των 1,67 δισεκατομμυρίων δολαρίων παγκοσμίως και μάλλον το ίδιο θαυμάσια θα τα πάει και η επόμενη ταινία.





Το ''Jurassic World: Fallen Kingdom'' θα βγει στις αίθουσες των ΗΠΑ, στις 22 Ιουνίου 2018.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Facebook Twitter YouTube