ΓΙΑΤΙ Η JANET JACKSON ΕΓΡΑΨΕ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΤΑ BILLBOARD MUSIC AWARDS 2018;


Στα φετινά Billboard Music Awards η 52χρονη ηθοποιός και τραγουδίστρια Janet Jackson τιμήθηκε με το ''Ιcon Award'' ( αυτό το βραβείο είχε να δοθεί από το 2011) όπως είχε συμβεί στο παρελθόν με τον Prince, την Celine Dion, την Jennifer Lopez, τη Cher και άλλους.

Πριν ανέβει στη σκηνή η Janet, ο Bruno Mars την παρουσίασε ως το «νεότερο μέλος της οικογένειας του Τζάκσον», αναφέροντας τα πολυάριθμα βραβεία της, ότι είναι η μοναδική καλλιτέχνης(ανεξάρτητα από το φύλλο) που έχει 18 διαδοχικές Top 10 επιτυχίες στο Hot 100  και πως είναι η πρώτη Αφροαμερικανίδα που λαμβάνει το ''Ιcon Award''.



Δείτε ακόμη: BILLBOARD MUSIC AWARDS 2018: ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΧΑΛΙ

Η μοναδική Janet τραγούδησε τις επιτυχίες της "Nasty," "If" και "Throb", κάτι που είχε αρκετά χρόνια να συμβεί σε ζωντανό τηλεοπτικό σόου.


Στον λόγο της μίλησε για το γεγονός ότι οι γυναίκες δεν βρίσκονται πλέον υπό έλεγχο, χειραγώγηση ή κακοποίηση ενώ ευχαρίστησε και τους άνδρες που τις στηρίζουν και ολοκλήρωσε την ομιλία της ευχαριστώντας τον Θεό.


Η  τραγουδίστρια, στιχουργός, συνθέτρια, χορεύτρια και ηθοποιός Janet Jackson είναι μια από τις πιο επιτυχημένες τραγουδίστριες όλων των εποχών με πολλά ρεκόρ στην καριέρα της και πωλήσεις δίσκων που ξεπερνούν τα 100.000.000 αντίτυπα.

Δείτε ακόμη: ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ LIVE ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΗ ΣΚΗΝΗ ΤΩΝ BILLBOARD MUSIC AWARDS 2018




















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Facebook Twitter YouTube