AMERICAN HORROR STORY: ΕΡΧΕΤΑΙ Η «ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ»


Τα πρώτα πόστερ και το όνομα της επιτυχημένης σειράς τρόμου «American Horror Story»  του FX, αποκαλύφθηκαν χθες ενθουσιάζοντας το κοινό που ανυπομονεί για την 8η σεζόν. 

 Ο νέος κύκλος του αγαπημένου AHS έχει τον τίτλο «Αποκάλυψη» και ποιος ξέρει (εκτός από τον Ryan Murphy) ίσως και να είναι ένα από τα καλύτερα κεφάλαια της σειράς. 





 Τα πρώτα στοιχεία έγιναν γνωστά χθες στο φεστιβάλ San Diego Comic-Con και οι λάτρεις της σειράς κατάλαβαν αμέσως πως στον 8ο κύκλο θα παρουσιαστεί η συνέχεια της ιστορίας του Michael Langdon, του μικρού παιδιού (του ξανθού φονιά που μεγάλωνε η Jessica Lange) που γεννήθηκε από άνθρωπο και πνεύμα στην πρώτη σεζόν.
Ναι, το παιδάκι είναι ο Αντίχριστος.





 Όπως είναι γνωστό αυτή η σεζόν θα μπλέξει τις ιστορίες του ''Murder House''(1ος κύκλος) και του ''Coven''(3ος κύκλος). «Είναι μια σεζόν διαφορετική από τις άλλες, γιατί θα υπάρξει μια διαφορετική έκπληξη. Κάτι μεγάλο θα συμβεί στο 5ο επεισόδιο», δήλωσε ο Murphy. 

 Η ιστορία του «American Horror Story:Apocalypse» θα πραγματοποιείται στο μέλλον και το cast θα αποτελείται από τους: Emma Roberts, Sarah Paulson(θα παίξει έναν ρόλο διαφορετικό οπως είπε), Evan Peters, Kathy Bates, Billie Lourd και Adina Porter, Jeffrey Bowyer-Chapman, Kyle Allen (The Pat") και η θρυλική σταρ Joan Collins που θα υποδυθεί τη γιαγιά του Peters. Το "American Horror Story" επιστρέφει με την 8η σεζόν του στις 12 Σεπτεμβρίου 2018 στο FX.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Facebook Twitter YouTube