ΠΟΙΟ ΔΙΑΣΗΜΟ ΠΡΩΗΝ ΖΕΥΓΑΡΙ ΖΕΙ ΧΩΡΙΣΤΑ ΕΠΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΔΙΑΖΥΓΙΟ;


Μετά από 25χρόνια χρόνια και τέσσερα παιδιά, ένα από τα πιο διάσημα ζευγάρια του Hollywood, ο 70χρονος Arnold Schwarzenegger και η 62χρονη Maria Shriver έχουν χωρίσει όμως δεν έχουν πάρει διαζύγιο.
Η Shriver υπέβαλε αίτηση διαζυγίου την 1η Ιουλίου του 2011, μετά από 25 χρόνια γάμου, αφού έμαθε ότι ο Schwarzenegger είχε αποκτήσει ένα παιδί - τον 14χρόνο τότε Josephμε την επί πολλά χρόνια οικονόμο του σπιτιού τους, Mildred Patricia "Patty" Baena
Την ίδια περίοδο που ήταν έγκυος η οικονόμος ήταν και η σύζυγος του.







 Ο Arnold και η Maria ξεκίνησαν να βγαίνουν το 1982 και παντρεύτηκαν το 1986 και απέκτησαν τέσσερα παιδιά, την 29χρονη Katherine Eunice, την 27χρονη Christina Maria Aurelia, τον 25χρονο Patrick Arnold  και τον 21χρονο Christopher.




Το ζευγάρι δεν έχει υπογράψει τα χαρτιά του διαζυγίου, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι πρόκειται να είναι ξανά μαζί, αν και ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί στο μέλλον. 

Όσο για την κοινή περιουσία που ξεπερνά τα 400.000.000$, δεν έχει γίνει γνωστό αν έχει μοιραστεί όπως είχε ακουστεί αρχικά. Πάντως προγαμιαίο συμβόλαιο δεν υπήρξε...





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Facebook Twitter YouTube