O JUSTIN BIEBER ΚΑΙ Η HAILEY BALDWIN ΑΡΡΑΒΩΝΙΑΣΤΗΚΑΝ

Το είδωλο της ποπ, Justin Bieber και το μοντέλο Hailey Baldwin (κόρη του ηθοποιού Stephen Baldwin και ανιψιά του Alec), αποφάσισαν να επισημοποιήσουν τη σχέση τους. Η σχέση τους ξεκίνησε το 2016, χώρισαν μετά από σύντομο χρονικό διάστημα και τα ξαναβρήκαν φέτος την άνοιξη, λίγο καιρό αφού ο Bieber είχε χωρίσει (για πολλοστή φορά) με την Selena Gomez.




Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε στις Μπαχάμες, όταν o Justin έκανε την πρόταση μπροστά σε όλους και τους ζήτησε να βάλουν μέσα τα κινητά τους για τη μεγάλη στιγμή. Σύμφωνα με το TMZ: «Λένε πως ήταν όλοι σε ένα εστιατόριο και χόρευαν salsa, όταν η ασφάλεια ζήτησε στον κόσμο να κρύψει τα κινητά για τη μεγάλη στιγμή, γιατί κάτι ξεχωριστό επρόκειτο να συμβεί. Είπαν πως ο Justin έκανε την πρόταση μπροστά σε όλους.»




Ο 24χρονος τραγουδιστής έκανε πρόταση γάμου στο 21χρονο μοντέλο κατά τη διάρκεια ενός δείπνου το βράδυ του Σαββάτου.
 Λίγο αργότερα ο Stephen Baldwin έγραψε στο Twitter: «Ένα γλυκό χαμόγελο στο πρόσωπο μου. Εγώ και η γυναίκα μου πάντα προσευχόμαστε για το θέλημα του Θεού. Εκείνος βρίσκεται στις καρδιές των J.B. και H.B.. Ας προσευχηθούμε όλοι για να γίνει το θέλημα του. Σας αγαπώ και τους δύο τόσο πολύ». Ωστόσο, μετά από λίγο διέγραψε το tweet. 

Aπό την άλλη. ο πατέρας του γαμπρού, Jeremy Bieber, ανέβασε ένα post στο Instagram που μερικοί fans θεωρούν πως επιβεβαιώνει την πρόταση γάμου: "@justinbieber Το περήφανος είναι το λιγότερο! Είμαι ενθουσιασμένος για το επόμενο κεφάλαιο!" έγραψε ο Jeremy μαζί με μία φωτογραφία του Justin μπροστά από ένα ηλιοβασίλεμα.










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Facebook Twitter YouTube