CHER: ΤΟ ΑΛΜΠΟΥΜ ΜΕ ΔΙΑΣΚΕΥΕΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΩΝ ΤΩΝ AΒΒΑ & Η ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΟΥ MAMMA MIA! HERE WE GO AGAIN


Η Cher θα κυκλοφορήσει ένα άλμπουμ με τραγούδια των ΑΒΒΑ και την ανακοίνωση την έκανε η ίδια η κατά τη διάρκεια της εμφάνισής της στο ''Today Show'', όπου ήταν καλεσμένη με αφορμή το «Mamma Mia! Here We Go Again» όπου παίζει τη Ρούμπι, τη μητέρα της Ντόνα (Μέριλ Στριπ) και γιαγιά της Σόφι (Αμάντα Σάιφρεντ). 

Η 69χρονη Μέριλ Στριπ και η 72χρονη Σερ μετά την συνεργασία τους στην ταινία του 1983 «Silkwood» επαιξαν ξανά μαζί στο σίκουελ του «Mamma Mia».
Οι πολυβραβευμένες σταρ είναι φίλες πολλές δεκαετίες και στην πρεμιέρα της ταινίας στο Λονδίνο φιλήθηκαν στο στόμα δείχνοντας το πόσο πολύ αγαπά και εκτιμά η μια την άλλη.





Στην πρεμιέρα έδωσαν το παρών και οι συμπρωταγωνιστές τους, Αμάντα Σέϊφριντ, Λίλι Τζέιμς, Κριστίν Μπαράνσκι, Τζέσικα Κίναν Γουίν, Αλέξα Ντέιβις καθως και το μέλος του συγκροτήματος των ABB, Μπένι Άντερσον.







 «Αφού τραγούδησα το ''Fernando'' σκέφτηκα ότι θα ήταν πραγματικά διασκεδαστικό να κάνω ένα άλμπουμ με τα τραγούδια των ΑΒΒΑ, κι έτσι έκανα», δήλωσε η θρυλική τραγουδίστρια και ηθοποιός. 




 Η βραβευμένη με Όσκαρ, Grammy, Emmy, 4 Χρυσές Σφαίρες (και πολλά ακόμα βραβεία) Σερ θα διασκευάσει τα τραγούδια των και όπως είπε: «Δεν θα είναι αυτό που νομίζετε όταν σκέφτεστε τους ΑΒΒΑ, γιατί το έκανα με διαφορετικό τρόπο».
Σίγουρα θα δώσει κάτι ξεχωριστό στις διαχρονικές επιτυχίες του διάσημου συγκροτήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Facebook Twitter YouTube