DEMI LOVATO: ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΠΟ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΔΟΣΗ ΗΡΩΙΝΗΣ


Η 25χρονη τραγουδίστρια Demi Lovato μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο το πρωί της Τρίτης 24 Ιουλίου, εξαιτίας λήψης υπερβολικής δόσης ηρωίνης. 

Ο εκπρόσωπος του Πυροσβεστικού Τμήματος του Λος Άντζελες (LAFD) επιβεβαίωσε ότι το κέντρο δέχθηκε μία επείγουσα κλήση για ιατρική βοήθεια στις 11:22 π.μ., από την έπαυλη που βρίσκεται στον αριθμό 8.000 του Laurel View Drive στο Hollywood Hills, όπου κατοικεί η Lovato. 




 Το Πυροσβεστικό Τμήμα λέει ότι «μετέφερε μία 25χρονη γυναίκα ασθενή στο τοπικό νοσοκομείο», ενώ το Αστυνομικό Τμήμα του Λος Άντζελες επιβεβαίωσε ότι κλήθηκε να συνδράμει με περιπολικό στην επείγουσα κλήση και εξηγεί ότι δε διαπράχθηκε καμία εγκληματική.
 H τραγουδίστρια βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις της και αμέσως της χορηγήθηκε, στο σπίτι της πριν διακομιστεί στο νοσοκομείο, η ουσία «Narcan» (ναλοξόνη) που προλαμβάνει τις επιδράσεις των οπιοειδών.

Η  Demi Lovato φέρεται να έχει ξυπνήσει και η κατάσταση της υγείας της είναι σταθερή.


Προβλήματα με τα ναρκωτικά είχε εδώ και χρόνια αλλά είχε καταφέρει να αποτοξινωθεί και να μείνει έξι χρόνια «καθαρή», όπως αποκάλυψε η ίδια τον περασμένο Μάρτιο.
Τον Ιούνιο κυκλοφόρησε το νέο της τραγούδι «Sober», στο οποίο εξομολογείται ότι ξανακύλησε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Facebook Twitter YouTube