H KYLIE JENNER ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΟΛΙΣ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΜΙΑ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ 900ΕΚ. ΔΟΛΑΡΙΩΝ


H Καιλι Τζένερ, η μικρότερη από τις αδελφές Καρντάσιαν - Τζένερ έγινε εξώφυλλο στο Forbes καθώς στα 21 της (θα τα κλείσει στις 10 Αυγούστου) είναι μια από τους αυτοδημιούργητους επιχειρηματίες - η νεότερη της λίστας- που η περιουσία τους αγγίζει το ένα δισεκατομμύριο δολάρια. 
Σύντομα θα σπάσει το ρεκόρ του ιδρυτή του Facebook, Μαρκ Ζάκερμπεργκ, ο οποίος έγινε δισεκατομμυριούχος σε ηλικία 23 χρόνων.

 Με την καθοδήγηση της δαιμόνιας μητέρας της, Κris Jenner, κατόρθωσε να δημιουργήσει σε μόλις τρία χρόνια μια αυτοκρατορία με τη σειρά καλλυντικών της!




 Στα 18 της αλλάζοντας την εικόνα της (πρόσωπο και σώμα) με την βοήθεια της πλαστικής χειρουργικής και εκμεταλλευόμενη το γεγονός ότι με το που άλλαξε τα χείλη της, όλες ήθελαν να τα αποκτήσουν, πιστεύοντας ότι το νέο τους μέγεθος οφείλεται σε κραγιόν, ίδρυσε τη δική της εταιρεία με προϊόντα για νύχια και χείλια. 




 Το 2015 κυκλοφόρησε το πρώτο κουτί καλλυντικών της, το «Kylie Lip Kits», με τιμή 29 δολ. που σε χρόνο ρεκόρ ξεπούλησε μόλις ανέβηκε στο διαδίκτυο και έφτασε να πουλιέται στη μαύρη αγορά ακόμα και για 1.000 δολάρια. «Πριν καν ανανεώσω τη σελίδα είχαν πουληθεί όλα» είχε πει η Κάιλι. 




 Αν και έγινε διάσημη για τα ''φουσκωμένα'' της χείλη, τα οποία αποτελούσαν το πρότυπο για τα κορίτσια, αποφάσισε πριν λίγες μέρες να αφαιρέσει το υαλουρονικού και να επιστρέψει σε μια πιο φυσική εμφάνιση. 

Η περιουσία της έχει ξεπεράσει κατά πολύ τις περιουσίες των πιο διάσημων αδερφών της Κιμ, Κένταλ και Κλόε, ενώ όλες τους έχουν ως μάνατζερ τη μητέρα τους, η οποία κρατά ως ποσοστό το 10% των κερδών τους. 




 Η Καιλι που έχει ήδη μια κόρη, έχει έσοδα 100 εκατ. από τις εμφανίσεις της στο διάσημο ριάλιτι της οικογένειάς της αλλά και από τη δραστηριότητά της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με τους πάνω από 110 εκ. ακολούθους της στο Instagram να αγοράζουν οτιδήποτε λανσάρει. 

 Η μικρότερη από τις διάσημες αδελφές αξιοποίησε ουσιαστικά την τεράστια αναγνωρισιμότητά της στα social media για να χτίσει την αυτοκρατορία της. "Τα social media είναι μια εκπληκτική πλατφόρμα. Έχω τόσο εύκολη πρόσβαση στους φαν και στους πελάτες μου", δηλώνει η ίδια. 




 Το αξιοσημείωτο είναι πως από μια τσόντα της Κιμ κατάφερε η Κρις Τζένερ να εκμεταλλευτεί υπέρ τους το θέμα και να γίνουν ακόμα πιο γνωστές και πλουσιότερες. Τώρα το κατά πόσο αυτοδημιούργητη είναι η Καιλι από τη στιγμή που ήταν ήδη πλούσια και διάσημη είναι μια άλλη ιστορία... 

 Η 71χρονη Diane Hendricks, συνιδρυτής και πρόεδρος της ABC Supply, της μεγαλύτερης αμερικανικής εταιρείας εμπορίου σκεπών, βρίσκεται στην πρώτη θέση, με συνολική περιουσία 4,9 δισ. δολαρίων. Η 85χρονη συνιδιοκτήτρια (με τον αποθανόντα σύζυγο της Mike Ilitch) της Little Caesars Pizza, Marian Ilitch, με συνολική περιουσία 4,3 δισ. δολ. Η 74χρονη Judy Faulkner των Epic Systems βρίσκεται στο No. 3, με περιουσία 3,5 δισ. δολαρια. Η 61χρονη Meg Whitman βρίσκεται στο No. 4 με 3,3 δισ. δολάρια και η 79χρονη Johnelle Hunt στο No. 5, με 3,2 δισ. Στην 6η θέση βρίσκεται η Οπρα Γουινφρει με περιουσία 3,1 δισ. δολάρια. Όσο για την Kylie Jenner, βρίσκεται στην 27η θέση της συγκεκριμένης λίστας. 




 Δες την λίστα του Forbes εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Facebook Twitter YouTube