H JESSICA LANGE ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ (ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ) ΣΤΟ AMERICAN HORROR STORY


H δυο φορές βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, θα επιστρέψει μετά από τρεις σεζόν στη σειρά του Ryan Murphy, "American Horror Story" και οι φανς είναι ενθουσιασμένοι. Ναι, είναι γεγονός, η Jessica Lange θα παίξει στην 8η σεζόν!




 H Lange είχε πρωταγωνιστήσει στις τέσσερις πρώτες σεζόν του AHS (και βραβεύτηκε με δυο Χρυσές Σφαίρες) και μπορεί να απογοητεύεσαι τότε με την απόφαση της να εγκαταλείψει τη σειρά, επιτέλους ήρθε η στιγμή να να την ξαναδούμε και μάλιστα στον ίδιο ρόλο που έπαιξε στον πρώτο κύκλο. 




Θα ενσαρκώσει και πάλι την Constance Langdon στο 6ο επεισόδιο το οποίο θα σκηνοθετήσει η Paulson. 
 Το "American Horror Story: Apocalypse" θα είναι crossover μεταξύ των "Murder House" (1η σεζόν) και "Coven"(3η σεζόν). 




 Η Sarah Paulson ανακοίνωσε τα ευχάριστα νέα κατά τη διάρκεια του πάνελ της σειράς στην περιοδεία τύπου της Ένωσης Τηλεοπτικών Κριτικών (Television Critics Association). 

 Οι ηθοποιοί που θα επιστρέψουν θα είναι η Emma Roberts, η οποία θα ενσαρκώσει την Madison Montgomery από το "Coven", ενώ η Paulson θα ενσαρκώσει την Cordelia Foxx από το "Coven" και την Billie Dean Howard από το "Murder House"αλλά και ένα τρίτο ρόλο. Η βραβευμένη με Όσκαρ Kathy Bates, θα είναι η Ms. Meade ενώ ο Evan Peters θα υποδυθεί έναν κομμωτή. Στη σειρά θα παίξει και η Joan Collins.

Το "American Horror Story: Apocalypse" θα προβληθεί στις 12 Σεπτεμβρίου από το FX.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Facebook Twitter YouTube