Η ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΤΗΣ RIHANNA ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΡΕΤΑΝΙΚΗ VOGUE


Η βραβευμένη με Grammy, Rihanna, φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο Σεπτεμβρίου της Βρετανικής Vogue. 

Αυτό είναι το πρώτο τεύχος του Edward Enninful ως αρχισυντάκτη του περιοδικού από τότε που ανέλαβε τη θέση τον Απρίλιο. 

Το τεύχος Σεπτεμβρίου θα είναι και το μεγαλύτερο σε σελίδες τεύχος της χρονιάς, καθώς αυτές θα φτάνουν τις 400! 




 «Ήμουν αποφασισμένος ότι αυτό το τεύχος θα είναι κάτι ιδιαίτερο. Πάντα ήξερα ότι έπρεπε να είναι η Rihanna. Ένα ατρόμητο είδωλο της μουσικής βιομηχανίας και επιχειρηματίας, όσον αφορά τον ισχυρό συνδυασμό μόδας και διασημότητας, κανείς δεν τα καταφέρνει καλύτερα. 
Ανεξάρτητα από το πόσο απαιτητικό είναι το styling ή πόσο πειραματική η διάθεση των επικεφαλής του περιοδικού, είναι ένα πρόσωπο που δεν θα χαθεί μέσα στις εικόνες. Είναι πάντα ο εαυτός της. Και υπάρχει ένα μάθημα για όλους μας σε αυτό: προσλάβετε περισσότερους μαύρους ανθρώπους. Όποιο στυλ κι αν επιλέξετε να ακολουθήσετε τη φετινή σεζόν, πάρτε ένα φύλλο από το περιοδικό που είναι αφιερωμένο σ' αυτήν, κρατήστε το στυλ και προσπαθήστε να είστε ο εαυτός σας» δήλωσε ο Enninful.




Η 30χρονη πανέμορφη Riri φωτογραφήθηκε από τον Nick Knight φόρεσε δημιουργίες μεγάλων οίκων μόδας όπως των Noir Kei Ninomiya και Alexander McQueen.





Η Rihanna (η οποία ετοιμάζει δυο άλμπουμ διαφορετικού μουσικού ύφους το καθένα) είναι η πρώτη μαύρη γυναίκα που φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο Σεπτεμβρίου της Βρετανικής Vogue. Μπράβο της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Facebook Twitter YouTube