H MARIAH CAREY ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΝΕΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟΚΛΙΠ


Η Mariah Carey κυκλοφόρησε την Πέμπτη, 13 Σεπτεμβρίου, το νέο της single ''GTFO'' ή αλλιώς (''Get The Fuck Out'') -σε παραγωγή του Nineteen85- από το επερχόμενο 15ο άλμπουμ της. 

Αυτό όμως δεν είναι το επίσημο πρώτο single του δίσκου και αυτό γιατί το ''GTFO'' είναι απλά μια μικρή πρώτη δόση για χάρη των θαυμαστών της.

Τα νέα της τραγούδια θα είναι τα πρώτα που θα κυκλοφορήσουν μετά την επιστροφή της στην πρώτη της δισκογραφική εταιρεία, την Sony Music, μετά από 17 χρόνια.

Το πρώτο single του νέου άλμπουμ έχει τίτλο ''With You'' και θα το ακούσουμε στις 5 Οκτωβρίου 2018, Το ''GTFO'' με τα αισθησιακά φωνητικά της θυμίζει τον παλιό καλό της εαυτό. 

 Στους στίχους η Mimi αναφέρεται στον πρώην φίλο της που την απατάει και εκείνη αποφασίζει να τον διώξει μια για πάντα. 




Στο βίντεο του ''GTFO'' το οποίο σκηνοθέτησε η Sarah McColgan, η Μαραια φορά (όπως συνήθως) σέξι εσώρουχα, που αναδεικνύουν το απίστευτα αδυνατισμένο κορμί της.

Για το νέο άλμπουμ δεν έχει γίνει γνωστό τίποτα, ενώ θα είναι η πρώτη της δισκογραφική δουλειά μετά από 4 χρόνια από το ''Me, I Am Mariah…The Elusive Chanteuse''. 

Το τελευταίο σινγκλ της Carey ήταν το ''The Star (2017)'' από το soundtrack της ομώνυμης ταινίας κινουμένων σχεδίων αλλά και το ''Lil Snowman''(2017)  για το soundtrack της Χριστουγεννιάτικης ταινίας κινουμένων σχεδίων ''All I Want For Christmas Is You''.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Facebook Twitter YouTube