TO ΝΕΟ ΤΡΕΙΛΕΡ ΤΟΥ HALLOWEEN ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΕΙΣ


To καινούργιο τρέιλερ του νέου ''Halloween'' κυκλοφόρησε πριν λίγες ώρες και μας έκανε να ανατριχιάσουμε. 
Στην 11η ταινία θα πρωταγωνιστήσει η Jamie Lee Curtis, επιστρέφοντας στο ρόλο της Laurie Strode, η οποία κατάφερε να ξεφύγει από τον Michael Myers πριν από 40 χρόνια. 
Ο Myers δραπετεύει από το άσυλο που ήταν κλεισμένος με σκοπό να αιματοκυλήσει και πάλι τους δρόμους, παλιά του τέχνη κόσκινο δηλαδή...


Η Τζέιμι Λι Κέρτις έχει παίξει στα τέσσερα επεισόδια {Halloween (1978), Halloween ΙΙ (1981), στο «Halloween H20: 20 Years Later» (1998), «Halloween: Resurrection» (2002)} της ματωμένης ανθολογίας που ξεκίνησε το 1978 και έχει φέρει συνολικά στα ταμεία περίπου 400 εκατομμύρια δολάρια!

Η νέα ταινία δεν είναι το ριμέικ του πρώτου «Halloween» αλλά η συνέχειά της από εκεί που σταμάτησε η πρώτη ώστε να μάθουμε τι απέγινε η Λόρι αλλά και ο Μάιερς που παραλίγο να τη σκοτώσει τη βραδιά του Halloween σαράντα χρόνια πριν. 


Στο ρόλο του ψυχοπαθή δολοφόνου Μάικ Μάιερς θα δούμε τον Νικ Καστλ, τον ηθοποιό που τον υποδύθηκε και στην πρωτότυπη ταινία. Στο φιλμ συμμετέχουν ακόμα οι: Τζούντι Γκριρ στο ρόλο της Κάρεν Στρόουν (κόρη της Λόρι) και Άντι Μάτιτσακ στο ρόλο της Άλισον (εγγονή της Λόρι). Τη σκηνοθεσία ανέλαβε ο David Gordon Green και το σενάριο έγραψαν οι: David Gordon Green, Danny McBride και Jeff Fradley.
Αν και η Λόρι τελικά δολοφονείται στο «Halloween: Resurrection» του 2002, η νέα ταινία θα αγνοήσει τα προηγούμενα σίκουελ για να αφηγηθεί τη δική της ιστορία. 
Η ταινία θα κυκλοφορήσει στις Αμερικάνικες αίθουσες στις 19 Οκτωβρίου 2018 και στις Ελληνικές στις 25 Οκτωβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Facebook Twitter YouTube